Medewerkers Groenvoorziening

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau LBO
  • Dienstverband Bepaalde tijd, langere tijd
  • Standplaats Emmen
  • Vacaturenummer PR063349

Over de functie

Je kunt zelfstandig werken en je hebt (ruime) ervaring in het groenonderhoud. Je bent goed inzetbaar, representatief en communicatief sterk voor zowel het particuliere werk als voor het onderhouden van bedrijfsterreinen. De werkzaamheden die je zult uitvoeren bestaan uit: schoffelwerk, snoeiwerk, maai-werkzaamheden, het weghalen van onkruid, het verwijderen van blad enzovoort.

Functie eisen

- Relevante werkervaring
- Flexibel
- Aanpakker
- Rijbewijs B (E achter B is een pré)
- VCA Basisveiligheid
- (enige) Plantenkennis
- Afgeronde opleiding in de groene sector of uit ervaring verkregen kennis

Over het bedrijf

Per direct zijn wij zijn wij voor diverse opdrachtgevers in Drenthe (met name Emmen en omgeving) op zoek naar (vakbekwame) medewerkers in de groenvoorziening. Voor verschillende opdrachtgevers die actief zijn in het groot groen zoeken wij medewerkers die flexibel en gemotiveerd zijn. De werkzaamheden bestaan met name uit: schoffelen, harken, vegen, plukken van onkruid, bosmaaien, snoeien, hagen knippen en overige hand- en spandiensten in de groenvoorziening.

Wat wij bieden

Ben jij de juiste kandidaat die voldoet aan de bovenstaande eisen dan bieden wij jou een uitdagende baan aan met een goed salaris conform de CAO. Bij wederzijds goed bevallen kom je in aanmerking voor een contract voor langere tijd. Tevens behoort scholing ook tot de mogelijkheden.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via