Inkoper

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau HBO HBO
  • Dienstverband Langere tijd Langere tijd
  • Standplaats Almen
  • Vacaturenummer PR065339

Over de functie

Vanuit een verdere professionalisering van de organisatie zijn wij op zoek naar een strategisch / tactisch inkoper.
Als strategisch / tactisch inkoper bij Abeos ben jij in staat om jouw (lange termijn) visie voor de onderneming op het gebied van inkoop én proces van purchase to pay uit te dragen en om te zetten naar daadkracht. Jij bent innovator van de afdeling en weet als geen ander dat het behalen van resultaat belangrijk is. Uiteindelijk zorg jij ervoor dat dit bijdraagt aan de realisatie van de organisatie doelstellingen.
Je initieert het inkoopbeleid, stemt samen met directie af, verbetert en voert uit. Jij bent in hoge mate in staat zelfstandig te werken.

Jij bent en voelt je eindverantwoordelijk voor de afdeling inkoop en het bijbehorende purchase to pay proces. Jij streeft naar continue verbetering van dit proces en stelt en onderhoudt hiertoe de relevante KPI’s voor het behalen van de beoogde doelstellingen.
Jij bent in staat een juiste onderbouwing en afweging te maken tussen het (verder) automatiseren, zelf uitvoeren of outsourcen van activiteiten.
Jij voert de tactische gesprekken met de leveranciers, onderhandelt over de prijzen, levering en inkoopcondities van de af te sluiten contracten.
Jij bent resultaatgericht, jij weet bruggen te bouwen met jouw interne klanten en collega’s zien je als een vraagbaak voor inkoopvraagstukken.

Met jouw inspiratie en motivatiekracht breng jij jouw team en de organisatie naar een hoger niveau!


Het team
Als strategisch / tactisch inkoper geef jij richting aan de afdeling inkoop (bestaande uit 1 assistent inkoper) en Frontoffice (bestaande uit medewerkers van de receptie). Samen werk jij aan het behalen van de doelstellingen en tevreden klanten.
Jouw standplaats is Almen. Onze klanten zijn de grotere ondernemingen in onder andere de sectoren tuinbouw, food, logistiek en procesindustrie. Dit vraagt om flexibiliteit, ook buiten de standaard.

Functie eisen

• een recht-door-zee, resultaatgerichte en gedreven collega die vanuit zijn/haar expertise mensen meekrijgt, motiveert en naar een hoger niveau brengt.
• in het bezit van minimaal een afgerond, relevant hbo + diploma en een NEVI 1 en 2 diploma.
• in staat de afdeling naar een hoger plan te tillen, van uitvoerend naar strategisch/tactisch.
• als innovator op je vakgebied heb jij jezelf bewezen.
• proces- en klantgericht zijn woorden die bij je passen.
• verbindend en haalt het beste uit jouw team naar boven.
• gefocust op continu verbeteren en excelleren op je vakgebied.
• uiteraard ben je op de hoogte van actuele wet- en regelgeving en nieuwe ontwikkelingen en vertaalt deze naar efficiënte, praktische toepassingen en verbeteringen.

Wat wij bieden

Wij bieden een afwisselende en uitdagende baan. In je functie beschik je over een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Wij bieden daarnaast uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Layla Cimen, HR Businessparter, via telefoonnummer 06 - 536 325 97


Geïnteresseerd??
Leuk, we zijn benieuwd naar je! Klik op de button ‘solliciteren’ om je CV en motivatie op te sturen t.a.v. Layla Cimen, HR Business Partner. Voor meer informatie over de vacature kun je ook kijken op onze website www.abeos.nl.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via