Procesoperator in de agrarische sector

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Vaste baan
  • Standplaats Meppel
  • Vacaturenummer PR065408

Over de functie

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de productie van diervoer. Dit gebeurt voor een deel vanuit de regelkamer en voor een deel op de werkvloer. Vanuit de regelkamer stuur je het productieproces aan en signaleer je knelpunten.
Bijkomende werkzaamheden zijn eventueel het lossen van schepen met de kraan, het laden van vrachtwagens, heftruckwerk, het oplossen van storingen en gezien de stoffige omgeving behoort ook de bezem tot je vaste gereedschap. Het is een diverse functie waarbij je niet een klein deel van de productie voor je rekening neemt, maar het gehele productieproces tot je taken behoort. Je komt te werken in dagdienst, maar reken niet alleen op 9 tot 5.

Functie eisen

Een betrouwbaar persoon met verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent leergierig en technisch onderlegd. Je bent niet het type dat het werk neerlegd stipt om 5 uur, maar pas zodra het af is.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een diervoederfabrikant uit de omgeving zuidwest Drenthe. Op de fabriek in Meppel hebben ze een klein team en de werksfeer is er gemoedelijk. Ze bieden werk met uitzicht op een langdurig/vast dienstverband. Dit jaar wordt de fabriek uitgebreid en daarom zijn ze op zoek naar nieuwe collega's.

Wat wij bieden

Een vaste werkplek met overname door opdrachtgever. Daarnaast een goed salaris volgens de Graan-CAO.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via