Kantoormedewerker

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Vaste baan
  • Standplaats Ruinerwold
  • Vacaturenummer PR065478

Over de functie

We zijn op zoek naar een man of vrouw met een agrische achtergrond. Je weet wat er speelt bij boeren en kunt ze goed van dienst zijn. Jij bent namelijk het eerste aanspreekpunt binnen het bedrijf!
Je administratieve werkzaamheden zijn heel divers en je werkt met verschillende programma's of behandeld achter elkaar veel verschillende vragen. Je moet dus goed kunnen wisselen tussen verschillende werkzaamheden. Ondertussen gaat ook de aan- en afvoer op de fabriek gewoon door, wat via de weegbrug binnenkomt. Deze bedien jij ook nog eens vanaf kantoor. Dit alles doe je naast de telefoontjes die binnenkomen.
Ja het kan hectisch zijn, maar je zit niet als enige op kantoor. Wel ben je iemand die dit erg leuk vindt!
Buiten het seizoen doe je het iets rustiger aan. Alle klanten en leden waar je zo druk voor was kun je gaan bezoeken. Niet om iets te verkopen, maar vanuit service en omdat je benieuwd bent naar jullie dienstverlening.

Functie eisen

Het is echt van belang dat je een agrarische achtergrond of agrarische kennis hebt. De 'taal kunnen spreken' is belangrijker dan de kennis van bepaalde computerprogramma's. Natuurlijk ben je geen digibeet, je hebt wel bepaalde basiskennis. Ook ben je in staat snel te kunnen schakelen tussen al je werkzaamheden.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een agrarische onderneming en verwerker van gewassen en diervoer.
De medewerkers die er werken hebben vrijwel allemaal een agrarische achtergrond of hier een grote affiniteit mee.

Wat wij bieden

Het gaat om een fulltime vacature voor onbepaalde tijd. Je zult (als het van beide kanten goed bevalt) een contract kunnen verwachten van onze opdrachtgever. Hier staat een knap salaris tegenover en een prettige werkomgeving.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via