Dierenarts Gezelschapsdieren 28-32 uur

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau WO
  • Dienstverband Bepaalde tijd, mogelijk vast
  • Standplaats Enschede
  • Vacaturenummer PR065600

Over de functie

Wij zijn voor onze opdrachtgever op zoek naar een dierenarts voor onze gezelschapsdierenpraktijk die zich bevindt in de omgeving van Enschede. Het betreft een moderne en goed geoutilleerde praktijk, met gasnarcose, digitale röntgenapparatuur, scoopapparatuur, bloedanalyseapparatuur, echo-apparatuur etc. Ze werken met een gezellig team van vijf dierenartsen en zes assistentes in een erg fijne sfeer. Een vriendelijke en collegiale instelling is voor ons dan ook zeer belangrijk! In deze praktijk is er een groot en divers patiëntenaanbod waardoor de mogelijkheden om te leren en te opereren groot zijn. De dierenartsen hebben een eigen aandachtsgebied en ze bieden onze nieuwe collega’s ook graag de mogelijkheid om zich op een gewenst gebied verder te ontwikkelen o.a. door middel van nascholingen.
Over het urenaantal is overleg mogelijk. Wat er wordt verwacht van een toekomstige collega de bereidheid om op termijn naar Twente te verhuizen. Tot dan zijn overnachtingen in de buurt mogelijk. Ervaring niet nodig, de praktijk is op zoek naar een dierenarts die goed bij de praktijk past, dat is belangrijker dan de ervaring! De dienstbelasting is 1 avond/nachtdienst per week en 1 weekenddienst in de 5 weken.

Functie eisen

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste dierenarts. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en je werkt klantgericht. Je bent representatief en je staat je mannetje. De praktijk heeft een gezellig en stabiel team, en wij vragen een dierenarts die samenwerking zoekt met collega's en collegiaal is.

Over het bedrijf

Het betreft een dierenartsenpraktijk gericht op gezelschapsdieren met veel mogelijkheden tot diagnostiek, zoals digitale rönten, echo, en bloedanalyse-apparatuur.

Wat wij bieden

Een uitdagende functie bij een mooie praktijk met goede toekomstmogelijkheden. Mocht je zelf nog niet veel ervaring hebben, dan is er een backup aanwezig voor de diensten. Er is eventueel een bed & breakfast in de regio wanneer je verder weg woont.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via