Transportplanner / Lader

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Langere tijd
  • Standplaats Ede
  • Vacaturenummer PR065566

Over de functie

Als transportplanner ben je verantwoordelijk voor het optimaal inzetten van mensen en materieel.
Je zorgt voor een tijdige en succesvolle uitvoering van de vervoersopdrachten, overeenkomstig de afspraken.
Daarnaast ben je verantwoordelijk voor alle planningsactiviteiten van aangenomen orders, de juiste verwerking van de vervoersstromen en de daarbij behorende administratie en dossieropbouw.
Het betreft een combinatie functie waarin je samen met je collega planner ook verantwoordelijk bent voor het verladingsproces in het magazijn.
Dit houdt in dat er altijd iemand bezig is met de planning, terwijl de collega actief meehelpt in het magazijn of andersom.

Functie eisen

Minimaal MBO werk- en denkniveau, bij voorkeur met ervaring en affiniteit in de logistiek.
Een goede kennis van de Nederlandse topografie.
Analytisch en het vermogen om probleemoplossend te denken.
Je kunt goed overweg met de computer en bent in staat om prioriteiten te stellen.
Bereid om zowel op kantoor en op de magazijnvloer je aanwezigheid te laten gelden.

Over het bedrijf

Voor Welkoop Retail is Abeos op zoek naar een transportplanner / verlader.
Vanuit het kantoor en distributiecentrum in Ede maken zich zo’n honderd medewerkers sterk om de marktpositie van de aangesloten winkels verder uit te bouwen.
Als vooraanstaande winkelketen voorziet de Welkoop zijn klanten in een breed assortiment met daarin alles voor tuin en dier.
In deze functie zul je een belangrijke bijdrage leveren aan het op tijd beleveren van de aangesloten franchise ondernemers.

Hierbij is het goed om te vermelden dat het distributiecentrum eind 2020 zal gaan verhuizen naar een nieuwe locatie in de omgeving van Apeldoorn.

Wat wij bieden

Een veelomvattende baan waarin voldoende ruimte is voor verdere ontwikkeling. Er wordt hard gewerkt met een gezelllig en informeel team. Daarbij worden met regelmaat succes gevierd. Gezocht wordt naar iemand die op termijn ook mee zal gaan verhuizen naar de nieuwbouw locatie te Apeldoorn. Bij gebleken geschiktheid volgt al snel een vaste aanstelling van onze opdrachtgever.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via