Financial Controller gezocht!

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau HBO
  • Dienstverband Langere tijd
  • Standplaats Wageningen
  • Vacaturenummer PR065979

Over de functie

Voor de afdeling F&A zijn wij op zoek naar een Financial Controller. Deze afdeling verzorgt voor onze klant de boekhouding, het debiteuren- en crediteurenbeheer en de managementrapportages. De afdeling bestaat op dit moment uit 6 medewerkers.
Vanuit deze functie ben je verantwoordelijk voor de administratie van de verschillende entiteiten. Je levert informatie aan voor de maandrapportages en je draagt bij aan de coördinatie, uitvoering en bewaking van de planning- en control cyclus en de aansluiting van de boekhoudingen.
Voor de komende jaren zijn er verdergaande vernieuwingen geformuleerd om de informatieverstrekking te verbeteren en optimaliseren. Hierin ligt voor jou ook een belangrijke rol weggelegd.

Functie eisen

Wij verwachten van jou:
 HBO Bedrijfseconomie werk- en denkniveau
 Enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie
 Zelfstandig en in teamverband kunnen werken
 Gestructureerd en projectmatig kunnen werken
 Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 Proactief, zelfstarter, positief kritisch, leergierig
 Communicatief vaardig, mondeling zowel als schriftelijk
 Goede kennis van Excel, Word en Access
 Kennis van de boekhoudpakketten FIS2000 en Microsoft AX zijn een pré.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een internationaal beursgenoteerd bedrijf dat haar klanten voorziet van hoogwaardig laboratoriumonderzoek en advies. Zij zijn wereldwijd marktleider op het gebied van bio-analytische testen voor verschillende disciplines. De agrarische sector is de belangrijkste markt waarop de diensten van onze klant is gericht. Doordat er een mooi compleet pakket van monstername, innovatieve analyses en heldere adviezen kan onze klant goede en gerichte hadvatten geven voor productiezekerheid en rendementsverbetering. Op jaar basis worden ruim 500.000 monsters geanalyseerd.

Wat wij bieden

Wij bieden een uitdagende functie met uitzicht op een vast dienstverband in een omgeving die resultaat- en vernieuwingsgericht is. Het salaris is marktconform, aangevuld met een eigentijds pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via