Chauffeur bestelbus tijdelijk Apeldoorn 2019

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Tijdelijk
  • Standplaats Apeldoorn
  • Vacaturenummer PR066658

Over de functie

Je rijdt dagelijks je route uit met producten als gewasbeschermingsmiddelen, zaaigranen, plastics, wikkelfolie, meststoffen, maïszaden, graszaden, toevoegmiddelen en pootaardappelen met een bestelbus. Je rijdt je routes voornamelijk in de provincies Gelderland, Flevoland en Overijssel.

Functie eisen

Je hebt ten eerste een klantvriendelijke houding, je bent flexibel en hebt chauffeurservaring. Verder heb je een agrarische achtergrond, je hebt affiniteit met het boerenleven. Verder ben je stressbestendig en correct. Je toont initiatief bij afwijkingen. Uiteraard ben je in het bezit van een geldig rijbewijs B. Bovendien ben je fulltime beschikbaar van maandag tot en met vrijdag. Je hebt een aanpakkersmentaliteit en bent in staat o.a. zakgoed te laden en te lossen. Je woont in de directe nabijheid van Apeldoorn.

Let op, deze functie is tijdelijk, vanaf 25 februari tot en met juni 2019

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is als toeleverancier voor de akkerbouw, veehouderij, bloembollen, boomkwekerij, loonwerkers, hoveniers, retail, gemeentes en cultuurtechnische bedrijven actief vanuit vijf vestigingen in noord, oost en midden Nederland.

Het productenpakket bestaat uit: gewasbeschermingsmiddelen, zaaigranen, plastics, wikkelfolie, meststoffen, maïszaden, graszaden, toevoegmiddelen en pootaardappelen.
Door de persoonlijke, deskundige advisering en een snelle uitlevering streven ze samen met u als klant, naar het hoogste resultaat.

Wat wij bieden

Wij bieden een leuke job waarbij je veel vrijheid krijgt.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via