Assistent stratenmaker Veendam (fulltime en langere tijd)

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau VMBO
  • Dienstverband Langere tijd
  • Standplaats Veendam
  • Vacaturenummer PR067058

Over de functie

Voor onze klant, een groenvoorzieningsbedrijf, in de omgeving van Veendam zijn wij op zoek naar een assistent stratenmaker / opperman.
Het gaat om een fulltime functie met de intentie voor langere tijd. In deze functie ga je samen met je collega op pad. 's Ochtends vroeg vertrek je richting de klus. Op de klus verricht je alle voorkomende werkzaamheden die verband houden met bestratingswerkzaamheden, zoals het grondwerk en het opbreken van de bestrating, egaliseren, op maat hakken van stenen en tegels en het stellen van banden en kolken. Je veegt de voegen vol zand en trilt of stampt de bestrating vast. Je dient in deze functie fysiek sterk te zijn, omdat het aanvoeren van stenen, blokken en trottoirbanden ook tot de werkzaamheden behoren.
Het werk is zeer veelzijdig en afwisselend. Je voert bijvoorbeeld klussen uit voor gemeenten, woningbouwcorporaties, zorginstellingen en recreatieparken. De ene week heb je een klus in Veendam, een week later zit je bijvoorbeeld in Winschoten of Hoogezand. Je vaste collega heeft een bedrijfsbus tot zijn beschikking. Jullie kunnen dagelijks samen naar de klus rijden.

Functie eisen

Wij zoeken een aanpakker die heel graag binnen een mooi bedrijf aan de slag wil!

- Relevante werkervaring
- Per direct beschikbaar
- VCA is een pré
- Fysiek in goede staat
- Je beschikt over een flinke portie doorzettingsvermogen en flexibiliteit
- Woonachtig in de omgeving van Veendam

Enthousiast? Neem dan contact op met Michel.

Over het bedrijf

Groenvoorzieningsbedrijf in de omgeving van Veendam. Het bedrijf biedt een zeer complete diensverlening, waaronder:
- Groenonderhoud
- Straatwerk
- Aanleg

Wat wij bieden

Wij bieden een zeer zelfstandige en afwisselende functie. In deze functie verdien je tussen de 1900 en 2200 euro bruto per maand, afhankelijk van je werkervaring.
Omdat er de mogelijkheid is om te carpoolen, zijn de reiskosten minimaal. De reiskosten die je toch dient te maken, worden tot bepaalde hoogte vergoedt.
Het gaat om een functie met de intentie voor langere tijd. Het werk is per direct en bij goed bevallen sowieso tot einde jaar. Ook daarna bestaat de kans op verlenging.
Dit bedrijf kenmerkt zich door een informele sfeer en veel werkplezier. Wil je ook iedere dag met plezier naar je werk? Dan zit je hier goed.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via