Loonwerker in GWW gezocht!

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Langere tijd
  • Standplaats Hengelo
  • Vacaturenummer PR066700

Over de functie

We zoeken een loonwerker in de grond-weg en waterbouw voor de regio Twente. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor allerlei voorkomende werkzaamheden in de GWW. Er is veel afwisseling: je werkt veel buiten, met machines, op de trekker, om maar te zorgen dat de bijdrage aan nieuwe en/of bestaande bouwprojecten wordt geleverd. Je werkt 36 tot 40 uur per week.

Wij hebben diverse opdrachtgevers binnen de agrarische en industriële sector waar je aan de slag kunt. In overleg bekijken we welk bedrijf het beste bij je past!

Functie eisen

Wat wij vragen:
* In het bezit van Rijbewijs B, (werkzaamheden vinden plaats in de regio, het is fijn als je over een rijbewijs beschikt, hier tegenover staat uiteraard een kilometervergoeding, ongeacht het aantal kilometers)
* Rijbewijs T is een pré
* Je spreekt de Nederlandse taal
* Je bent in het bezit van een geldig VCA-certificaat, of bent bereid deze te halen
* Je hebt technisch inzicht
* Je bent bereid om binnen de regio te reizen (in overleg is het uiteraard mogelijk om ook buiten de regio aan het werk te gaan)

Over het bedrijf

Wij zoeken mensen die de handen uit de mouwen willen steken bij verschillende bedrijven in de regio!

Wat wij bieden

Een goed salaris, afhankelijk van werkzaamheden en ervaring. Als werkgever vinden we het belangrijk dat je je kunt blijven ontwikkelen als werknemer. Opleidingen en het behalen van certificaten behoren dan ook zeker tot de mogelijkheden. Daarnaast staan we open voor eigen inbreng, die horen we dan ook graag van je tijdens een gesprek.

Heb je vragen over deze vacature dan mag je altijd eerst bellen. Ik ben tijdens kantooruren bereikbaar via telefoonnummer 06-23 71 64 27. Liever mailen, ook dat kan via ellen.temmink@abeos.nl
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via