Vestigingsmanager Dronten

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau HBO
  • Dienstverband Langere tijd
  • Standplaats Dronten
  • Vacaturenummer PR067182

Over de functie

Als vestigingsmanager ben je verantwoordelijk voor het realiseren van duurzame winstgevende groei van je vestigingen in Dronten, Ijsselmuiden, Emmeloord en Meppel. In deze functie ga je aan de slag met het opzetten en verbeteren van de commerciële organisatie en het realiseren van efficiënte en effectieve operationele processen. Met jouw passie en resultaatgerichtheid, heb je maar één doel voor ogen: het behalen van de gestelde vestigingsdoelstellingen door een sterke focus op het managen van de sales- en recruitment activiteiten van je medewerkers (en jezelf). Je rapporteert direct aan de commercieel directeur en geeft leiding aan de flexconsultants en administratieve medewerkers van de diverse units op de vestigingen. Samen met jouw team werk je aan het realiseren van de gestelde doelstellingen door o.a. het acquireren van nieuwe klanten en het onderhouden van bestaande relaties. Bovendien maak je markt- en jaarplannen, vestigingsplannen, hou je toezicht op werkwijzen en procedures en stuur je op de gestelde KPI’s. Vanuit managementrapportages bewaak je de prestaties van je medewerkers en zorg je voor permanente verbetering. Dit doe je door je medewerkers te motiveren en te begeleiden. Als boegbeeld bewaak je daarnaast de gewenste cultuurwaarden, zorg je voor commerciële scherpte en stimuleer je samenwerking en teamgevoel.

Functie eisen

We zoeken een resultaat gedreven leider, die het boegbeeld wordt in onze regionale agrarische en food (arbeid)markt, mensen meekrijgt, motiveert en structureert en daar bewezen succesvol in is (geweest).
• Je hebt een relevante opleiding op WO/HBO niveau afgerond
• Je hebt bij voorkeur kennis van de Agri & Food sector en hebt meer dan 5 jaar commercieel leiding gegeven binnen een commerciële dienstverlenende organisatie, bij voorkeur in de uitzendbranche
• Je bent in staat om met diverse doelgroepen effectief en affectief te communiceren
• Je bent een resultaatgericht en een gepassioneerd teamleider met oog voor kwaliteit en een hands- on-mentaliteit
• Je bent commercieel met kennis van de markt; je signaleert kansen en stelt ook in eigen handelen de (potentiele) kandidaten en klanten centraal

Wat wij bieden

Wij bieden een afwisselende en uitdagende baan. In je functie beschik je over een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Wij bieden daarnaast uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (pensioenregeling en lease auto).
Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Cor Versteeg, via telefoonnummer 06-53 79 78 94.

Geïnteresseerd?
Leuk, we zijn benieuwd naar je! Klik op de button ‘solliciteren’ om je CV en motivatie op te sturen t.a.v. Willy Visschers-Harkink, HR Adviseur. Voor meer informatie over de vacature kun je ook kijken op onze website www.abeos.nl.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via