TOPBAAN: Flexmonteurs gezocht!

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau VMBO
  • Dienstverband Tijdelijk
  • Standplaats Enschede
  • Vacaturenummer PR067761

Over de functie

Op 25 maart kun jij beginnen als monteur voor automontage werkzaamheden. Je bent verantwoordelijk voor het (technisch) juist (de-)monteren van wielen PW/BW en voor het verwijderen en aanbrengen van wielen PW/BW.

Ook als je niet heel ervaren bent, zou dit zomaar wat voor je kunnen zijn!

Functie eisen

- Je houdt je aan gemaakte afspraken.
- Je ontvangt en geeft feedback waar nodig.
- Je bent bereid een stapje meer te doen voor collega's en het gezamelijke doel
- Je kan je verstaanbaar maken in het Nederlands, Duits of Engels.

Over het bedrijf

Zie jij het zitten om aan auto's te sleutelen? Weet jij wel van aanpakken? Dan is dit wat voor jou: fulltime aan de slag!

Onze opdrachtgever is Europees marktleider op het gebied van banden en bandenservice voor zowel de zakelijke markt als particulier. Ze bedienen hun klanten met passie, en garanderen zo een continue, veilige en efficiënte mobiliteit. Op elk moment, waar ze zich ook bevinden en wat hun activiteiten ook zijn, bieden ze de juiste banden en het beste voertuigonderhoud.

Wat wij bieden

- Een goed marktconform salaris
- Een mooie kans om ervaring op te doen bij een Europese marktleider
- Als het je bevalt, dan kijken we samen verder of we je kunnen helpen om je in het vak of aanverwante branche door te ontwikkelen.

Lijkt dit je wel wat? Huppa, solliciteren! Heb je nog vragen? Dan kun je me bereiken via ellen.temmink@abeos.nl of telefonisch via 06 23 71 64 27 (beperkt bereikbaar van 4 t/m 6 maart, maar spreek wat in en ik bel je terug!)
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via