Proefdierverzorger

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Bepaalde tijd, mogelijk vast Bepaalde tijd
  • Standplaats regio Amsterdam
  • Vacaturenummer PR067827

Over de functie

Voor deze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een proefdierverzorger die zich voornamelijk bezig gaat houden met de verzorging van knaagdieren. Patiëntenzorg, onderzoek en onderwijs in een internationaal georiënterende cultuur. Waarin medewerkers elkaar aanspreken op professionaliteit en kwaliteit, op samenwerking en eigen verantwoordelijkheid. Zich daarin thuisvoelen en daarin groeien. Ook van jou als proefdierverzorger vragen wij deze instelling en mentalitiet. Er worden binnen dit bedrijf hebben ze een nieuw faciliteit in gebruik genomen. Binnen deze faciliteit worden knaagdieren gehuisvestigt, verzorgt en gefokt. Daar naast hebben ze ook een DM2 en DM3 faciliteit. Om een goede kwaliteit te kunnen garanderen en onze onderzoekers een uitgebreid service pakket te kunnen bieden, zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerkers proefdieren, die ons team komen versterken.
onder jouw werkzaamheden bestaan:
- ochtend- en middagcontrole
- verschonen van de kooien
- kijken naar ongerief
- administratie
- eventueel basale biotechnische handelingen
De afdeling bestaat uit dierverzorgers, die altijd klaar staan voor de dieren en elkaar. Tijdens het 2 wekelijks overleg worden er verbeterpunten, die vanuit de dierverzorgers naar voren komen, besproken en in het dagelijkse werk ingevoerd. De 3 V's (vervangen, verminderen en verfijnen) staan bij de dierverzorgers hoog in het vaandel.

Functie eisen

Je beschikt over artikel 13 F en je hebt ervaring in de verzorging van knaagdieren of je hebt een opelding dierverzorging en bent bereid om een BBL traject te volgen als proefdierverzorger. Je beschikt over een flexibele, klantgerichte en diervriendelijke instelling en goede contactuele eigenschappen. Je kunt nauwkeurig en verantwoord werken. Ervaring met het fokken met knaagdieren kan een pre zijn.

Over het bedrijf

Het betreft een proefdierfaciliteit met voornamelijk knaagdieren. Academisch en medische faculiteit in één organisatie.

Wat wij bieden

Een fulltime functie (met uitzicht op een vaste aanstelling). Het salaris is afhankleijk van kennis, opleiding en ervaring. Er wordt een VOG gevraagd en er zal een medische screening plaatsvinden.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via