Paardenverzorg(st)er Gemeente Bronckhorst

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Bepaalde tijd
  • Standplaats Vorden
  • Vacaturenummer PR068252

Over de functie

Je bent een echte paardenliefhebber en weet wat de verzorging inhoudt. Ook draai jij je hand niet om voor het dagelijks uitmesten van de stallen.

Functie eisen

Ben je vanaf eind april tot het einde van de zomer beschikbaar (zaterdag 08.00-12.00 en zondag 8.00-11.00 uur)? Mogelijkheid om in de weekenden een paar uurtjes de verzorging en het uitmesten van de stallen voor je rekening te nemen. Je kan uitstekend met paard en ruiter omgaan en hebt al ervaring met de paardenhouderij. Je beschikt over eigen vervoer, of woont in de omgeving Vorden.

Over het bedrijf

Dit gerenomeerde bedrijf zoekt met spoed voor de komende maanden iemand die een gedeelte van de verzorging van de paarden en het uitmesten van de stallen voor zijn/haar rekening wil nemen. Werkzaamheden zijn op de zaterdagmorgen en zondagmorgen van 8 uur tot 11-12 uur. Op oproepbasis kun je nog meerdere uren werken. Periode van begin april tot eind augustus.

Wat wij bieden

Een leuke afwisselende baan in de paardenhouderij op een leuk bedrijf, waarbij je ook nog eens veel ervaring in deze branche op kan doen.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via