Meewerkend voorman

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Langere tijd
  • Standplaats Hoogeveen
  • Vacaturenummer PR068501

Over de functie

Als meewerkend voorman groenvoorziening vorm je een belangrijke schakel binnen de afdeling groen. De afdeling houdt zich bezig met het onderhoud van wijken, plantsoenen en begraafplaatsen, sportvelden en natuurterreinen. Het gaat om maaien, snoeien en zagen en je zorgt er met elkaar ervoor dat de openbare ruimte onkruidvrij is. Ook het planten en rooien van bomen behoort tot de werkzaamheden. Je gaat een of meerdere ploegen medewerkers begeleiden en coachen en je stimuleert ze om hun competenties en vaardigheden te vergroten. Je handelt naar de visie en de missie van het werkvoorzieningschap om zoveel mogelijk mensen met een arbeidsbeperking door te laten stromen naar regulier werk. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse planning van de werkzaamheden, je instrueert de medewerkers en werkt zelf ook mee.

Functie eisen

Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau in het vakgebied. Je beschikt over werkervaring in een vergelijkbare (aansturende) functie. Je bent in staat op een efficiënte manier medewerkers aan te sturen en de voortgang van de werkzaamheden te bewaken. Je bent resultaatgericht, integer en besluitvaardig en je beschikt over uitstekende communicatieve en coachende vaardigheden.

Over het bedrijf

Sociaal Werkvoorzieningschap in Drenthe.

Wat wij bieden

Een full time baan in een organisatie met een bijzondere maatschappelijke verantwoordelijkheid: je helpt en ondersteund mensen bij hun ontwikkeling. Je gaat aan de slag in een prettige werkomgeving in een informele sfeer.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via