Medewerker Rundveehouderij

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Vaste baan
  • Standplaats Drempt
  • Vacaturenummer PR068761

Over de functie

Het betreft een zeer zelfstandige functie, waarin je zelfstandig en veelal alleen op het bedrijf bent. Op deze dagen ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden op het bedrijf. Denk hierbij onder andere aan; dierverzorging, melken, oogst werkzaamheden en trekker werkzaamheden.

Functie eisen

Wij zijn op zoek naar een bevlogen kandidaat. Samen met de ondernemers vind je het een uitdaging om dit melkveebedrijf op een nog hoger plan te brengen.Je bent in het bezit van een afgeronde agrarische MBO opleiding, bij voorkeur niveau 4.

Wij nodigen kandidaten uit die meerdere jaren werkervaring hebben in een soortgelijke functie, maar ook schoolverlaters worden van harte uitgenodigd om te reageren. Er kan zelfs nagedacht worden over een BBL traject.

Voor deze functie is het belangrijk dat je een grote mate van verantwoordelijkheidsgevoel en zelfstandigheid hebt, aangezien je veelal alleen op het bedrijf bent. Je bent minimaal 2 dagen in de week beschikbaar, bij voorkeur dinsdag en woensdag.

Over het bedrijf

Voor een modern melkveebedrijf met gepassioneerde ondernemers zijn wij op zoek naar een medewerker voor ongeveer 2 dagen in de week. Het bedrijf melkt 110 melkkoeien en heeft 50 stuks jongvee.

Wat wij bieden

Wij bieden een baan met veel verantwoordelijkheid en gegarandeerd werkplezier.
Het salaris is conform Dierhouderij CAO.

Er wordt veel van je gevraagd, maar in overleg is er ook veel bespreekbaar, denk hierbij aan werktijden, vrije dagen en werkzaamheden. Een uitdagende baan, waarin je bij goed functioneren jaren vooruit kunt.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via