Tractorchauffeur Hengelo gezocht!

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau VMBO
  • Dienstverband Langere tijd
  • Standplaats Hengelo
  • Vacaturenummer PR068882

Over de functie

We zijn op zoek naar een trekkerchauffeur! Je gaat werken in het onderhoud van sportvelden. Dit betekent dat jij secuur kunt werken op de tractor en goed met een maaier overweg kunt.
Je standplaats is Hengelo, maar je kunt ook worden ingezet in de gemeentes Hof van Twente en Haaksbergen.

Dit is een baan voor langere tijd!

Functie eisen

- Je hebt ervaring in het werken met de tractor;
- Ervaring in de groenvoorziening is een pré;
- Je bent flexibel;
- Je kunt zelfstandig werken;
- Je bent in het bezit van een VCA, of bent bereid deze te behalen.

Over het bedrijf

Het is een bedrijf dat openbare ruimten beheert en onderhoudt. Er is een gemoedelijke sfeer en iedereen zegt elkaar gedag. Verder vinden ze het belangrijk dat je kunt blijven leren en jezelf kunt ontwikkelen.

Wat wij bieden

Je krijgt van ons een goed salaris, conform ervaring en werkzaamheden. Net als de opdrachtgever vinden wij het belangrijk dat jij jezelf kunt blijven ontwikkelen, dus we denken graag met je mee. Praktisch houdt dit bijvoorbeeld in dat wij zorgen dat je nieuwe certificaten kunt behalen. Graag horen we jouw wensen!

Denk jij dat je wel geschikt bent voor deze functie? En lijkt dit je wel wat? Gewoon solliciteren!

Je kunt ook altijd nog even bellen voor meer informatie. Dit kan via 06 - 23 71 64 27. Ook een mail sturen naar ellen.temmink@abeos.nl kan.

We streven ernaar elke sollicitant te beantwoorden. Als we enthousiast zijn over je sollicitatie, dan nodigen we je uit voor een gesprek. Als dit van beide kanten positief is, dan stellen we je voor bij de opdrachtgever. Deze partij beslist dan uiteindelijk of je wordt aangenomen!
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via