Paraveterinair parttime in combinatie met hondentrimmen

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Langere tijd
  • Standplaats Apeldoorn
  • Vacaturenummer PR069597

Over de functie

Wij zijn voor onze opdrachtgever op zoek naar een paraveterinair/hondentrimster die op flexibelebasis werkzaamheden wil verrichten. Het zijn geen vaste tijdstippen, maar in overleg wordt afgesproken wanneer je ingezet wordt.
De werkzaamheden bestaan vooral uit het ondersteunen bij spreekuren/operaties en baliewerkzaamheden. Alle consulten zijn op afspraak. Je werk kan in combinatie met hondentrimmen, hiervoor is een ruimte becshikbaar gesteld.

Functie eisen

Je hebt ervaring als paraveterinair/trimster en je kunt zelfstandig werken.
Als persoon ben je vlot, sociaal, een fijne collega, je staat stevig in je schoenen en bovenal ben je enthousiast en vrolijk. Je bent klantvriendelijk en je neemt de tijd voor de klant. Een goede communicatie is erg belangrijk in deze praktijk.
Aangezien het een beperkt aantal uur betreft op oproepbasis, zoeken wij een paraveterinair die dit als een mooie uitdaging ziet. Wat betreft de trimsalon, hier ben je verantwoordelijk voor je "eigen toko".

Over het bedrijf

Het betreft een kleine dierenartsenpraktijk. Deze praktijk is zeer klantgericht, gemoedelijk,gezellig en heeft een persoonlijke uitstraling.

Wat wij bieden

Een werkplek bij een fijne dierenartsenpraktijk waar persoonlijkheid, oprechtheid en enthousiasme een grote rol speelt.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via