Commercieel manager EU medewerkers

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau HBO
  • Dienstverband Langere tijd
  • Standplaats Dronten
  • Vacaturenummer PR069622

Over de functie

Klanten voor Abeos met een flink potentieel binnen halen en groei van het team is jouw uitdaging

Groei heeft een gedreven leider nodig
Als commercieel manager EU medewerkers geef jij de koers aan. De koers vaar je samen met een groot team van, veelal jonge en enthousiaste professionals. Dagelijks werken onze collega’s in de dynamische interactie met arbeidsmigranten in de tuinbouw, food, industrie en logistiek. Een unieke omgeving waarbij ad hoc vragen eerder regel dan uitzondering zijn, waar je ieder moment moet kunnen op- of afschalen en het onmogelijke mogelijk maken. Die volhardende drive om elke keer weer onze klanten te ontzorgen en hun verwachtingen te overtreffen, dat is waar jij sturing aan gaat geven. Dat betekent ook dat je voorop gaat in de strijd met houw natuurlijke drive.

Als resultaatverantwoordelijke zul je een flinke dosis ondernemerschap en leiderschap moeten meebrengen. Jouw doel is om deze ambitieuze en groeiende tak binnen Abeos verder te laten groeien en te laten excelleren. Hiervoor verbeter je de bestaande processen en daarmee ontwikkel je de business en de medewerkers. Jouw ambitie is om namens Abeos de klanten die kwaliteit te bieden die ze nodig hebben. We geloven dat eigen huisvesting, een eigen wagenpark, ontwikkeling en begeleiding van onze medewerkers daartoe de juiste voorwaarden zijn.

Uiteraard ligt daaraan een stevig commercieel jaarplan ten grondslag.

Functie eisen

Jouw profiel
Wij zijn op zoek naar een stevige en ervaren professional die zich herkent in het volgende profiel:
• Je hebt een afgeronde hbo-opleiding.
• Je hebt 3-7 jaar ervaring in de uitzendbranche.
• Je beschikt over leiderschapskwaliteiten om een team van (internationale) professionals te leiden.
• Je wil winnen, gelooft in je ideeën, bent krachtig en ondernemend, resultaatgericht en overtuigend. Zonder deze grensverleggende eigenschappen overtuig je ons niet

Wat wij bieden

Geïnteresseerd?
Leuk, we zijn benieuwd naar je! Klik op de button ‘solliciteren’ om je CV en motivatie op te sturen t.a.v. Jacques Hijlkema, HR Manager. Kijk voor meer informatie op onze website www.abeos.nl. Natuurlijk mag je ook altijd bellen naar 0900-9896 en vragen naar Jacques, of bel hem rechtstreeks op telefoonnummer 06- 211 83 500.


We horen graag van je!
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via