Medewerk(st)er Klantenservice

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Vaste baan
  • Standplaats Heijen
  • Vacaturenummer PR069633

Over de functie

Als Medewerker Klantenservice maak je deel uit van het salessupportteam, het hart van de organisatie. Veel voorkomende werkzaamheden in deze functie:
- Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten van onze opdrachtgever en levert daarmee een belangrijke bijdrage aan de klanttevredenheid.
- Je ondersteunt de commerciële activiteiten van de organisatie.
- Je richt je in je dagelijkse werkzaamheden op een correcte order- en klachtenafwerking voor met name de retailpartners en de (semi-)professionals.
- Je draagt zorg voor het contact met de eindconsument.
- Je biedt een uitstekende service door mee te denken en accuraat te communiceren.
- Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor de commerciële begeleiding van de kleinere retailpartners en weet je hen van de kracht en kwaliteit van het merk van onze opdrachtgever te overtuigen.

Van jou wordt verwacht dat je initiatief neemt, kritisch bent op de dagelijkse processen en voorstellen ter verbetering aandraagt. Je werkt accuraat en houdt het overzicht binnen het gevarieerde takenpakket met de nodige flexibiliteit die de dagelijkse werkzaamheden op de klantenservice met zich meebrengen.
Je komt als Medewerker Klantenservice te werken op de salessupportafdeling. Je rapporteert aan de Manager Sales Support.

Functie eisen

- MBO+/HBO werk- en denkniveau; bij voorkeur van een commerciële opleiding.
- Veel klanten van onze opdrachtgever komen uit Duitsland. Om hen goed te woord te kunnen staan, vragen we om een goede beheersing van de Duitse taal.
- Bij voorkeur enkele jaren werkervaring op de klantenservice.
- Uitstekende beheersing van Microsoft Office.
- Bij voorkeur ervaring in het werken met CRM-systemen.
- Ervaring in een commerciële binnendienstfunctie is een pré.
- Goede beheersing van de Engelse taal, kennis van de Franse taal is een pré.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een producent van diervoeding. De kernwaarden van het bedrijf zijn kwaliteit, innovatie en passie voor de gezondheid van dieren. Vanuit deze waarden willen zij met advies en de juiste voeding diereneigenaren zo goed mogelijk helpen hun dieren gezond te houden. Ze werken met een klein kernteam van gepassioneerde en betrokken mensen. Samen bedenken zij innovatieve concepten om hun klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Wat wij bieden

Wij bieden een veelzijdige functie binnen een informeel bedrijf. De sfeer binnen de organisatie is erg open en eigen inbreng wordt gewaardeerd. Ze zijn gevestigd in de omgeving van Cuijk, dit zal ook je standplaats worden. Het moederbedrijf is gevestigd in de Achterhoek.
Het betreft een functie van 32 uur.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via