Op zoek naar een afwisselende baan? Word magazijnmedewerker en Bezorger!

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Langere tijd
  • Standplaats Goor
  • Vacaturenummer PR070090

Over de functie

Lijkt het jou leuk om zowel als bezorger als als magazijnmedewerker aan de slag te gaan dan is dit jou ideale baan!
Je werkt mee in het magazijn en daar ben je verantwoordelijk voor de inkomende en uitgaande goederen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de structuur en voorraadbeheer van het magazijn.

Ook ga je de producten bezorgen bij de klanten in een bus. De klanten zijn boeren in Nederland en verschillende bedrijven in de detailhandel. Het is dus erg belangrijk dat je in het bezit bent van een Rijbewijs en weet hoe je met klanten moet omgaan!

Het gaat om een fulltime functie, per direct, voor de komende twee maanden! Daarna is er de mogelijkheid om binnen Abeos door te werken in een andere functie.

Functie eisen

- Inzicht/ervaring met magazijnwerk;
- Heftruck certificaat;
- Fulltime beschikbaar;
- In bezit van Rijbewijs B;
- Representatief;
- Klantgericht.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een specialist in advisering en verkoop van gewasbeschermingsmiddelen, zaaizaden, meststoffen en andere benodigdheden. Het bedrijf heeft zich toegelegd op de handel, advisering en verkoop van gewasbeschermingsmiddelen, zaaizaden, meststoffen, allerhande benodigdheden voor de land- en tuinbouw, boomkwekerij en openbaar groen.

Wat wij bieden

- Een leuke baan voor de komende tijd bij een mooie opdrachtgever;
- Verdiensten op basis van werkervaring en leeftijd.

We staan natuurlijk ook altijd open voor eigen inbreng. Soliciteer vandaag nog en we plannen zo snel mogelijk een gesprek! Eerst meer informatie, stuur me dan een mailtje, dit kan naar sjouke.meijerink@abeos.nl
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via