Commercieel Medewerker binnendienst

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Langere tijd
  • Standplaats Doetinchem
  • Vacaturenummer PR070087

Over de functie

Abeos is voor Uitgeverij Misset op zoek naar een Commercieel Medewerker binnendienst. Als Commercieel Medewerker binnendienst werk je nauw samen met de Accountmanagers Fieldsales. Je zorgt voor de verwerking en uitvoering van de door hen afgesloten raamcontracten. Daarnaast genereer jij leads die door de buitendienst medewerkers opgepakt kunnen worden. Dagelijks heb jij contact met bestaande en potentiële klanten en zorg je ervoor dat er succesvolle deals gesloten worden. Je bent mede verantwoordelijk voor het realiseren van de omzetdoelstellingen binnen de marktgroep Landbouw. Misset werkt multimediaal en met jouw inspanningen zorg je voor een groei in print-, online en eventoplossingen.

De totale salesgroep van Misset bestaat uit 13 personen. Als Commercieel Medewerker binnendienst maak je deel uit van een team van vier of vijf salespersonen.

Functie eisen

Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Dit is belangrijk bij het opbouwen en behouden van klantrelaties en de intensieve samenwerking met de accountmanagers fieldsales. Daarnaast krijg je energie van targets en houdt je onder druk het hoofd koel. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit telefonische verkoop van advertenties, het binnenhalen van sponsorgelden voor grote evenementen en je draagt bij aan de groei van print-, online en eventoplossingen.

- Je beschikt over MBO+/HBO werk- en denkniveau;
- Je hebt ervaring in een commerciële functie;
- Affiniteit met de agrarische sector is een sterke pré;
- Je weet om te gaan met de druk van salestargets;
- Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal.

Over het bedrijf

Je komt te werken bij Misset, de meest toonaangevende uitgeverij in de agrarische sector. Met nationale en internationale vaktitels zoals Boerderij, Trekker, Future Farming en All About Feed hebben zij als doel om klanten – voornamelijk boeren – te helpen hun werk beter te kunnen doen. Deze missie motiveert de medewerkers van Misset, die een warme band hebben met het boerenleven om met trots en overgave aan hun producten te werken.

Wat wij bieden

- Een baan van 30 tot 37,5 uur per week;
- Salaris tussen de € 2400 en € 3050 op basis van 37,5 uur per maand, afhankelijk van je leeftijd en ervaring;
- Een uitdagende functie bij een toonaangevend bedrijf in de uitgeverij;
- Het betreft een tijdelijke functie tot en met het einde van het jaar met uitzicht op verlenging.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via