Transportplanner

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Vaste baan
  • Standplaats Meppel
  • Vacaturenummer PR070339

Over de functie

Deze vacature betreft een een functie als transportplanner binnen het bedrijf. Je bent samen met een collega verantwoordelijk voor de ritten over meerdere locaties. Dit doe je in samenspraak met de productie en natuurlijk de betreffende chauffeurs. Dit zorgt ervoor dat je een verantwoordelijke functie hebt binnen het bedrijf en er veel op je af kan komen. Om het voor iedereen goed te doen, daar zit hem de uitdaging in.
Je komt te werken met een ervaren planner, die zal je binnen de planning wegwijs maken. Je wordt dus niet in het diepe gegooid vanaf dag 1.
De werkzaamheden vinden doordeweeks en overdag plaats. Wel moet je er rekening mee houden dat de planning weer rond is voordat je vertrekt, want de productie en transport zijn ook van jou afhankelijk.

Functie eisen

Het is zeer belangrijk dat je beschikt over een hoog analytisch vermogen, goed het overzicht kunt bewaren, stressbestendig bent, maar ook helder en duidelijk bent in de communicatie richting je collega's. Heb je hiernaast ook nog een agrarische achtergrond? Dan ben je binnen!
Weten wat er bij je klanten speelt en inlevingsvermogen is erg belangrijk. Natuurlijk is ervaring in een derlijke functie ook een goede binnenkomer.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een diervoederproducent welke al jaren bij ons bekend is.
Het bedrijf heeft een goede naam in hun sector en beschikt over meerdere productielocaties.
Deze vacature betreft hun vestiging in Gelderland, in de driehoek Apeldoorn, Ede, Barneveld.

Wat wij bieden

Kun je eenmaal starten in deze functie, dan mag je er vanuit gaan dat het een functie voor onbepaalde tijd betreft. Het doel is een vast dienstverband bij onze opdrachtgever.
We kennen onze klant als iemand die goed is voor zijn mensen. Alle voorgaande medewerkers via ons hebben inmiddels hun vast dienstverband of hebben daar momenteel zicht op.
Je verdiensten zijn via de Graan-CAO en deze zijn erg goed te noemen.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via