Procesoperator

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Vaste baan
  • Standplaats Rogat
  • Vacaturenummer PR070353

Over de functie

In deze functie ben je zowel werkzaam in de controlekamer als in de fabriek zelf. Vanuit de controlekamer hou je het proces in de gaten en stuur je de machines op afstand aan. Je leert de verschillende machines in de fabriek kennen en na verloop van tijd weet je exact hoe alles werkt en hoe alles op elkaar van invloed is. Wanneer het eindproduct niet geheel naar wens is weet jij waar dat aan ligt en onderneem je actie om dit bij te sturen. Je stuurt bij, stelt de machines, controleert en houdt het proces goed in de gaten. Met je collega's zorg je ervoor dat de productie gedraaid wordt en hierin heb je zelf een grote verantwoordelijkheid. Het werk is in een 2-ploegen dienst.

Functie eisen

Ervaring in een soortgelijke functie en/of technisch inzicht is belangrijk voor deze vacature. Vapro is niet verplicht.

Over het bedrijf

Dit bedrijf is onderdeel van een grote onderneming actief in de agrarische sector. Een toeleverancier van akkerbouwers. Op deze locatie kom je terecht in een team dat hier al langere tijd werkzaam is. Het bedrijf is momenteel aan het uitbreiden en is op zoek naar nieuwe collega's voor onbepaalde tijd.

Wat wij bieden

Ga je hier aan de slag, dan kun je een prima beloning verwachten en uitzicht op een vaste baan. Na een tijdje via ons te hebben gewerkt, is het doel dat je een contract van onze opdrachtgever ontvangt.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via