Medewerker retourcontrole

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Vaste baan
  • Standplaats Kolham
  • Vacaturenummer PR070370

Over de functie

In deze rol ga je zelfstandig aan de slag om de inspectie van geretourneerde machines te verzorgen. Hierbij heb je oog voor vele details, herken je gebreken en beschadigingen, controleer je keuringsdatums en bepaal je welke vervolgacties nodig zijn om machines weer verhuurklaar te maken. Daar waar nodig verricht je eventuele kleine reparaties.

Functie eisen

MBO werk- en denkniveau, verkregen door een technische opleiding;
Enige kennis van hydrauliek, electro en dieselmotoren;
Probleemoplossend en analytisch vermogen, servicegericht en accuraat;
Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, je bent flexibel, zelfstandig en tevens een teamplayer;
Bij voorkeur het bezit van certificaat VCA basis, hoogwerker, verreiker en heftruck/reachtruck of minimaal de bereidheid deze certificaten te behalen;
Voldoende beheersing van de Nederlandse taal. Geschikte kandidaten die de Engelse en/of Duitse taal beheersen en welke bereid zijn de Nederlandse taal te leren nodigen wij ook uit te solliciteren.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is specialist bij uitstek op het gebied van verhuur, verkoop en service van machines voor: bouw, industrie, grondverzet, evenementen, intern transport, reiniging en tuin & park. De bedrijfscultuur is te omschrijven als: no nonsense, flexibel, informeel, plat en open deuren.

Wat wij bieden

Een veelzijdige en verantwoordelijke fulltime functie binnen een gezond en groeiend familiebedrijf, met een uitstekende CAO. Na gebleken geschiktheid behoort een vast dienstverband tot de mogelijkheden.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via