Shovelmachinist Enschede voor vast dienstverband!

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Langere tijd
  • Standplaats Enschede
  • Vacaturenummer PR070398

Over de functie

Wat ga je dan doen? In eerste instantie leer je het bedrijf en de mensen kennen: en dat doe je door aan de slag te gaan. Het ene moment zit je op de shovel om grondstoffen naar een centraal punt op het terrein te brengen. Op een ander moment draag je bij aan het onderhoud van het terrein en de menger. Verder krijg je de mogelijkheid om een grote loskraan te (leren) bedienen om vrachtschepen te lossen. Soms zit je ook op de heftruck of help je andere collega’s bij werkzaamheden. Je opdrachtgever vindt het belangrijker dat je van aanpakken weet en wilt leren, dan dat je alles al feilloos kan.

Klinkt niet verkeerd, hè?

Functie eisen

• Jij weet als geen ander wat het is om je handen uit de mouwen te steken;
• Je bent fulltime beschikbaar voor langere tijd;
• Je wilt doorgroeien in een bedrijf;
• Je bent in het bezit van een VCA-certificaat of bereid om deze te halen.

Over het bedrijf

Kun jij wel overweg met de shovel? Lijkt het je ook wel wat om een grote loskraan te bedienen? Weet jij van aanpakken? En zou jij dit tegelijkertijd ook niet voor eeuwig willen doen, maar willen doorgroeien bij een mooi bedrijf? Dan ben jij waarschijnlijk de perfecte kandidaat voor deze functie!

Voor een heel mooi bedrijf (in Enschede) zijn we op zoek naar een shovelbestuurder en tegelijkertijd manusje van alles!

Wat wij bieden

Een goed salaris, afhankelijk van werkzaamheden en ervaring. Als werkgever vinden we het belangrijk dat je je kunt blijven ontwikkelen als werknemer. Opleidingen en het behalen van certificaten behoren dan ook zeker tot de mogelijkheden. De opdrachtgever heeft aangegeven dat er kansen zijn om intern door te groeien tot bijvoorbeeld mengmeester, monsternemer of laborant. Deze baan is een investering in je toekomst.

Lijkt dit je wat? Waar wacht je dan nog op?!

Mocht je toch nog vragen over deze vacature dan mag je altijd eerst bellen. Dit kan met Michel Nien. Te bereiken via 06-53632605. Liever mailen, ook dat kan via infohengelo@abeos.nl.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via