Heftruckchauffeur / logistiek medewerker Veendam 3-ploegen

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO VMBO
  • Dienstverband Langere tijd
  • Standplaats Veendam
  • Vacaturenummer PR070497

Over de functie

Voor onze opdrachtgever in de regio Veendam zijn wij op zoek naar een heftruckchauffeur / logistiek medewerker in de 3-ploegendienst.
In deze functie vervoer jij verpakkingen met behulp van de heftruck. Daarnaast controleer jij de kwaliteit van de lading. Verder ben je deels verantwoordelijk voor pakbonnen, vrachtbrieven en orderlijsten.
Ook zorg jij voor het laden en lossen van vrachtwagens. Wij zijn op zoek naar iemand die zeer bekwaam is met een heftruck en daarnaast een allrounder is als logistiek medewerker.
Het betreft in eerste instantie een functie tot september. Echter, bij goed functioneren is de kans zeer reëel dat je voor langer kan blijven. Je hebt dit dus grotendeels zelf in de hand.

Je werkt in 3-ploegen; de eerste week ochtenddienst van 06.00 uur tot 14.00 uur, de tweede week middagdienst van 14.00 uur tot 22.00 uur en tot slot de nacht in van 22.00 uur tot 06.00 uur. De weekenden ben je vrij, echter je eerste nachtdienst begint op zondagavond.

Wij zoeken bij voorkeur iemand die vrij snel beschikbaar is. Voldoe je aan de eisen en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Schroom niet en neem contact met ons op.

Functie eisen

Wij zoeken iemand die sociaal en betrouwbaar is.

Verder:
- Binnen 3 weken beschikbaar;
- Je bent zorgvuldig en draagt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
- In het bezit van een geldig heftruckcertificaat;
- Minimaal 3 jaar ervaring als heftruckchauffeur;
- Werkervaring in een logistieke (productie) omgeving.

Over het bedrijf

Producent van verpakkingen in de omgeving Veendam. De producten worden grotendeels afgezet in de industriële sector.
Het betreft een internationale organisatie met diverse locaties in Nederland.

Wat wij bieden

Wij bieden een mooie zelfstandige functie tot in ieder geval september 2019. Bij goed functioneren is de kans groot op verlenging. Wij belonen jou met een goed salaris van 2000 - 2500 euro, afhankelijk van je leeftijd en werkervaring. Het salaris is exclusief ploegentoeslag van 22%. Ook jouw reiskosten worden tot op bepaalde hoogte vergoed.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via