Waarneming Gezelschapsdierenarts met uitzicht op blijvende aanstelling

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau WO
  • Dienstverband Langere tijd
  • Standplaats regio Hengelo O
  • Vacaturenummer PR070563

Over de functie

Wegens de vakantieperiode zijn wij op zoek naar een enthousiaste gezelschapsdierenarts die dit team wil komen versterken tijdens de maanden (juni,) juli en augustus voor ongeveer 20 uur per week (overleg over het precieze aantal uren is mogelijk). Bij een wederzijdse klik behoort een blijvende aanstelling tot de mogelijkheden. Enige zelfstandigheid is gewenst, maar goede ondersteuning wordt geboden door de ervaren collega’s.

Functie eisen

Wegens de vakantieperiode zijn wij op zoek naar een enthousiaste gezelschapsdierenarts. Bij een wederzijdse klik behoort een blijvende aanstelling tot de mogelijkheden. Enige zelfstandigheid is gewenst, maar goede ondersteuning wordt geboden door de ervaren collega’s.

Over het bedrijf

Het betreft een gezelschapsdierenpraktijk met een team welke bestaan uit drie dierenartsen en vijf paraveterinaire assistenten. Teamwork vindt deze praktijk erg belangrijk. Zowel dierenarts als assitentes volgen met regelmaat scholings-cursussen om bij te blijven met de ontwikkelingen op het gebied van de gezondheidszorg. De praktijk is een moderne, drukke en gezellige gezelschapsdierenkliniek, gelegen in Twente (het mooiste plekje van Nederland). De kliniek is goed geoutilleerd (digitale en dentale röntgen, tandheelkunde-unit, bloedanalyse, echo, inhalatie-anesthesie en bewaking) en we werken met veel enthousiasme samen in een hecht, ervaren en bovenal heel erg gezellig team.

Wat wij bieden

Een waarneming tijdens de maanden (juni,) juli en augustus voor ongeveer 20 uur per week (overleg over het precieze aantal uren is mogelijk). Bij een wederzijdse klik behoort een blijvende aanstelling tot de mogelijkheden.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via