Schoonmaker Assen (weekenden)

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Langere tijd
  • Standplaats Assen
  • Vacaturenummer PR071150

Over de functie

In het centrum van Assen werk jij om de week op zaterdag en zondag als schoonmaker centrum. Met een vuilniszak en een papierprikker maak jij samen met een collega de straten van het centrum van Assen schoon.
Dit allemaal op tijd, want het centrum moet er weer verzorgd uitzien voordat de winkels open gaan. Je werktijden zijn van 0700 -0900 . Rond 1700 word je weer verwacht. De winkels gaan sluiten en wederom maak jij je rondje om al het afval op te prikken. Word het warmer dan 20 graden? Dan maak je voor half 10 ook het strand van de Baggelhuizerplas schoon en klaar voor recreanten.
Kleding en materiaal wordt door de opdrachtgever verstrekt.
Let op: je wilt natuurlijk ook wel eens een weekend vrij. Het werk is dan ook om de week. Gaat jou voorkeur uit naar bijvoorbeeld alleen de zaterdag ochtend? Ook dan horen wij graag van je!

Functie eisen

Wij zoeken een harde, nette werker die betrouwbaar is en fysiek in goede gezondheid.

Over het bedrijf

Opdrachtgever is bekend bij Abeos.

Wat wij bieden

Een prima (bij)baan! Je salaris word wekelijks uitgekeerd en bepaald op basis van leeftijd. Uiteraard ontvang je de geldende toeslag voor de weekenduren.

Voor meer informatie kan je bellen of appen naar Karin op 06 - 53 63 26 14 of mail je cv direct naar karin.strous@abeos.nl
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via