GD dierenarts op unieke lokatie! Structureel 1 dag per week 6-8 uur

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau WO
  • Dienstverband Tijdelijk
  • Standplaats regio Zutphen
  • Vacaturenummer PR071302

Over de functie

Voor deze dierenartsenpraktijk zijn wij op zoek naar een dierenarts welke voor 1 dag per week structureel aan de slag wil bij een gezellige, gemoedelijk en persoonlijk benaderende praktijk. Weekenddiensten behoren niet tot de functie.

Functie eisen

Je beschikt over het diploma WO Diergeneeskunde. Je hebt ervaring in de 1e-lijns werkzaamheden en je kunt je zelfstandig redden in deze dierenartsenpraktijk. Deze dierenartsenpraktijk werkt samen met 2 andere praktijken waar advies gevraagd kan worden. Het is belangrijk dat je klantgericht werkt en met de klant meedenkt. Je bent bereidt een deel in de vakantie periode iets meer te werken.

Over het bedrijf

Het betreft een kleine dierenartsenpraktijk die gevestigd is op een unieke lokatie aan de rand van een dorp, nabij een mooi gebied. Deze praktijk hecht veel waarde aan een goede klantgerichtheid. Klanten kiezen voor de praktijk omdat de dierenarts tijd voor ze neemt, meedenkt en ze met respect behandelt. De praktijk is ruim ingericht en is goed geoutilleerd (digitale röntgen, gasanesthesieed).

Wat wij bieden

Deze functie is weliswaar geen grote functie, kijkende naar het aantal uur dat we te bieden hebben, maar wat deze functie bijzonder maakt, is dat je in een gemoedelijke praktijk met een persoonlijke benadering komt te werken. Deze baan is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een herintredende dierenarts.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via