Met spoed ervaren paraveterinair GD/Paard

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau WO
  • Dienstverband Vakantieperiode Studentenwerk
  • Standplaats regio Groningen
  • Vacaturenummer PR071382

Over de functie

Van de paraveterinair wordt verwacht redelijk zelfstandig te kunnen werken. Enige ervaring is wenselijk. De desbetreffende paraveterinair is bekend met zowel paarden als gezelschapsdieren.

Functie eisen

Wij zoeken een paraveterinair met:
Enige ervaring in het werken met gezelschapsdieren en paarden
Klantgericht, collegialiteit en zelfstandigheid.

Over het bedrijf

Wij zijn op zoek naar een ervaren paraveterinair in de regio Groningen. Persoonlijke aandacht van de paravetrinairen voor dier en eigenaar staat binnen deze praktijk centraal.
Het betrfeft een dierenartspraktijk voor gezelschapsdieren en paarden. Persoonlijke aandacht voor dier en eigenaar staat bij deze praktijk centraal. Met de gespecialiseerde kennis die binnen het team aanwezig is, kan onze opdrachgever veel uiteenlopende ziektebeelden voorzien van een deskundige diagnose, prognose en behandeling. De praktijk is ruim en biedt veel flexibele mogelijkheden. Zo kunnen bijvoorbeeld paarden-röntgenfoto's op locatie worden gemaakt, alle paardendierenartsen zijn gespecialiseerd in gebitsbehandelingen. Voor honden en katten hebben ze gescheiden opname's en in de wachtkamer hebben ze een kattenparkeerplaats voor minder stress bij het wachten voor de kat.

Wat wij bieden

Een leuke afwisselende baan bij een gemoedelijke praktijk, voor 20 (of meer) uur.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via