Productiemedewerker Goor fulltime

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau VMBO
  • Dienstverband Langere tijd
  • Standplaats Goor
  • Vacaturenummer PR071578

Over de functie

Wil jij werken in de productie?
Wil jij een baan waar perspectief is?
Lees dan verder!

Voor een bedrijf in Goor zijn we op zoek naar een productiemedewerker! Je komt te werken op de pekelafdeling. Als productiemedewerker controleer je kippenvlees op kwaliteit en rijg je stukken van het product aan spiezen. Zo kan het product goed gepekeld worden. We zoeken iemand met verantwoordelijkheidsgevoel die secuur kan werken. In de toekomst is er de mogelijkheid om door te groeien op de afdeling. Je gaat dan ook de samenstelling van de pekel uitvoeren en controleren.

Het gaat om een fulltime functie en je werkt in drie ploegen.

Functie eisen

Wij zijn op zoek naar iemand die fysiek in goede conditie is en oog heeft voor kwaliteit. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en een enthousiaste werkhouding.

Over het bedrijf

Voor een bedrijf in de regio Goor zijn wij per direct op zoek naar een productiekracht. Bij geschiktheid zou je per direct kunnen beginnen!

Wat wij bieden

Wij bieden een marktconform salaris van in ieder geval €11,00 bruto en een baan voor lange tijd bij een mooie opdrachtgever!

Interesse? Laat dan je CV achter en wij nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met je op. Eerst meer weten? Ook dat kan, stuur even een mailtje naar infohengelo@abeos.nl.

Wij zien je reactie graag tegemoet!
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via