Onderhoud elektromonteur

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Langere tijd
  • Standplaats Bitgum
  • Vacaturenummer PR071590

Over de functie

Het bedrijf is voorzien van de best mogelijke techniek welke op dit moment voor handen is. Voor de teelten zijn er meerdere afdelingen voorzien van assimilatiebelichting en de sorteer- en verpakkingshal beschikt over hoogwaardige verpakkingsmachines. In deze sorteer- en verpakkingshal wordt volgens het HCCAP protocol gewerkt.
Voor het gehele bedrijf en de verschillende locaties is Abeos opzoek naar een ervaren elektromonteur voor het dagelijks onderhoud en het oplossen van storingen.

Functie eisen

Je hebt ervaring in de glastuinbouwsector en weet om te gaan met grote complexe elektrische installaties. Je werkt volgens een bepaald onderhoudsprogramma, maar kunt ook adhoc verschillende storingen oplossen.

Over het bedrijf

Deze relatie van Abeos is een groot glastuinbouwbedrijf met meerdere vestigingen in Friesland en Drenthe. Er worden meerdere soorten tomaten en komkommers geteeld voor een vaste afnemer. Alle producten worden in de verpakkingsllods in Friesland verpakt naar wens van de afnemer.
In het hoogseizoen wordt er in een 2-ploegen diest gewerkt.

Wat wij bieden

De functie bied je de gelegenheid om zeer zelfstandig te kunnen werken in een groot en modern bedrijf. Je werkt met de nieuwste technieken en vindt het een uitdaging om het gehele bedrijfsproces soepel en zonder storingen te laten verlopen.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via