Procesoperator met ambitie!

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Vaste baan
  • Standplaats IJSSELSTEIN UT
  • Vacaturenummer PR072066

Over de functie

Als procesoperator ben je onderdeel van de gehele productielijn. De belangrijkste doelstelling van de procesoperator is:
Op een veilige en kwalitatief juiste manier in teamverband produceren van de juiste producten voor zijn verantwoordelijkheidsgebied.
Daarnaast zijn er enkele voorwaarden waar onze klant erg veel waarde aan hecht:
Accuraat werken, resultaatgerichtheid, bewust van het leveren van de juiste kwaliteit, grote mate van zelfstandigheid en als laatste ook zeer belangrijk dat je goed kunt samenwerken. Iedereen in de lijn is verantwoordelijk voor het eind product, en elke schakel is nodig voor het realiseren van het optimale resultaat.
Ben je leergierig, een teamspeler en wil je graag bij een toonaangevend bedrijf werken, neem dan contact met ons op.

Functie eisen

Naast de eerder beschreven persoonskenmerken en intrinsieke motivatie zijn er nog een aantal eisen om goed te kunnen functioneren bij onze opdrachtgever:
- minimaal MBO werk- en denkniveau
- Technisch en/of logistiek geschoold
- Enige kennis van automatisering

Voor deze functie is het van belang dat je in eerste instantie kan werken in Nieuwegein, maar je uiteindelijke standplaats zal Geldermalsen worden. Dit is wel een belangrijk aspect voor deze functie.

Over het bedrijf

Onze klant is marktleider in de ontwikkeling en levering van zeer duurzame sandwichpanelen en profielplaten. Door de jarenlange ontwikkeling van het product dat zij vandaag de dag leveren, kunnen zij de kwaliteit leveren die gewenst is. Voor elk bouwproject kunnen zij op maat gemaakte producten leveren. Daarnaast kenmerkt het bedrijf zich als innovatief, betrokken, ambitieus en vooral als collectief!

Wat wij bieden

Wij bieden jou:
Uiteraard krijg je bij ons een marktconform salaris. Dit salaris is ook door jou zelf op te schroeven naar mate je beter presteert. Hier zijn duidelijke richtlijnen voor waardoor het heel transparant is hoe jij jouw eigen loonsverhoging realiseert. Nadat je eerst via ons aan het werk bent gegaan zul je, bij goed presteren, in (vaste) dienst komen bij de opdrachtgever.
Daarnaast is er een ploegentoeslag en zijn er nog andere secundaire arbeidsvoorwaarden die het werken bij onze opdrachtgever aantrekkelijk maken.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via