Assistent Groenvoorziener Achterhoek

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Tijdelijk
  • Standplaats Groenlo
  • Vacaturenummer PR072665

Over de functie

Werken in het groen? Kon ik het maar doen!

Voor meerdere opdrachtgevers in Twente zijn we op zoek naar mensen met groene vingers. Geen kantoorbaan, maar in de buitenlucht aan het werk! Het gaat met name om onderhoudswerk. Denk aan schoffelen, hagen knippen, bomen ompoten en maaien. Geef aan waar jouw voorkeur naar uitgaat, dan houden we daar rekening mee!

Als je ervaring hebt in het groenwerk, dan ben je in het voordeel. Heb je dit niet? Als jij ons kan overtuigen dat je dit graag wilt, dan is er een grote kans dat we ook werk voor jou hebben.

Het werk bevindt zich in voornamelijk in Twente, soms ook een stukje Achterhoek. Vaak werk je in opdracht van gemeente of provincie. Denk aan regio Enschede, Hengelo (Ov), Rijssen en Groenlo/Lichtenvoorde.

Klinkt wel goed hè? Solliciteer meteen door op de button te drukken, of lees eerst nog even verder!

Functie eisen

- Een positieve, enthousiaste instelling! Daar houden we van;
- Je weet van aanpakken;
- Ben je in het bezit van een rijbewijs B + auto? Groot voordeel!
- Bosmaaiercertificaat of ervaring met de bosmaaier maakt je kansen groter;
- Veilig werken staat voor jou in een hoog vaandel;
- Je kunt zorgvuldig werken.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een goed salaris. Wanneer je als assistent groenvoorziening aan de slag gaat, verdien je bruto €12,27. Met aantoonbaar meer ervaring kunnen we je zelfs hoger inschalen, mits ook daar de werkzaamheden ernaar zijn. We streven er altijd naar dat je bij een bedrijf komt te werken waar je op je plek zit. Dit kan voor korte tijd zijn of voor langere tijd. In het groen is dit realistisch gezien niet altijd mogelijk om langdurig voor een bedrijf te blijven werken, omdat in de zomer nou eenmaal de piek is. Wel kunnen we je in overleg na de zomer overplaatsen naar een bedrijf om binnen werk te doen. We proberen je zo aan het werk te houden. Zo houd je werk via Abeos, alleen je functie verandert.

Mocht je nou nog meer vragen hebben. Over de sollicitatieprocedure, over de functie, over de mogelijkheden bij Abeos. Voel je vrij om een mail te sturen naar infohengelo@abeos.nl. Sjouke, Michel en ik (Ellen) doen ons best om je zo snel mogelijk te antwoorden.

Tot bij Abeos!
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via