Procesoperator Kade

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Vaste baan
  • Standplaats Lochem
  • Vacaturenummer PR070578

Over de functie

Je zorgt voor het optimaal lossen van grondstoffen vanuit schepen. Deze grondstoffen worden vervolgens in losbunkers gestort. Je signaleert sterke en zwakke punten in dit proces en stelt verbeteringen voor. Kwaliteitscontrole van de aangevoerde stoffen en borging van deze kwaliteit zijn erg belangrijk in je werk. Je voert technisch onderhoud uit, verhelpt kleine storingen en geeft storingen door aan je leidinggevende of de technische dienst. Je zorgt voor een opgeruimde en nette werkomgeving. Je werkt de benodigde administratie correct en tijdig bij.

Functie eisen

Je hebt relevante ervaring in de procesindustrie. Je hebt een MBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een opleiding richting MAS/MTS of VAPRO opleiding. Je beschikt over basiskennis PC, je hebt affiniteit met automatisering. Je bent bereid te werken in een ploegendienstrooster en op andere locaties.

Over het bedrijf

Onze klant is een internationale onderneming die complete voeroplossingen biedt voor de veehouderij. Je gaat aan de slag op de locatie in Delden.

Wat wij bieden

Een uitdagende functie voor onbepaalde tijd (op den duur). Je werkt 4 dagen per week, 10,5 uur per dag. Je wisselt per week van vrije dag. Het kan zijn dat er met een verschoven dienstrooster wordt gewerkt. Wij bieden een uitstekend salaris en een aantrekkelijke onregelmatigheidstoeslag.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via