Expeditiemedewerker Enschede voor lange tijd!

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Langere tijd
  • Standplaats Enschede
  • Vacaturenummer PR074014

Over de functie

Ben jij een echte vleesliefhebber? Wil jij graag op de expeditie werken? Behoefte aan wat uitdaging in je baan? Lees dan verder!

Voor een bedrijf in Enschede ben ik op zoek naar een expeditie medewerker. Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van kalfsvlees. Het gaat om stukken hangend vlees die je met de hand naar de weegschaal brengt en vervolgens op de productielijn plaatst. Vaak is dit wat je ’s ochtends doet. ’s Middags zorg je dat pallets met klare producten worden geladen en dit doe je met de heftruck.

Jij zorgt voor de communicatie met de chauffeurs; waar moeten ze wachten? Wie is er aan de beurt? Daarom ben ik op zoek naar iemand met een natuurlijk overwicht (niet te verwarren met overgewicht) en georganiseerd kan werken. Verder vragen we van je dat je met de computer overweg kunt en als je de vleescontrole kunt doen, dan ben jij de perfecte kandidaat!

Het gaat om een fulltime functie. In eerste instantie kom je via Abeos bij de opdrachtgever te werken en als het van beide kanten bevalt is er de mogelijkheid om in vaste dienst te komen bij het bedrijf.

Hieronder nog een kort overzicht van wat we vragen:

Functie eisen

- Ervaring in de vleesindustrie;
- Communicatief sterk;
- Fysiek fit;
- Ordelijk kunnen werken;
- Ervaring op de heftruck;
- Handig met de computer;
- In bezit van een VCA-certificaat of bereid deze te behalen.

Over het bedrijf

De opdrachtgever is een bedrijf dat vlees van rosékalveren verwerkt. In de functie krijg je niet te maken met het slachtproces, alleen met verpakt vlees.

Wat wij bieden

Je krijgt van Abeos een goed loon, conform CAO en je werkzaamheden. Het werkt zo dat je gelijkwaardig betaald krijgt als werknemers die direct in dienst zijn bij de opdrachtgever. Verder overleggen we graag over je ambities en kijken we of we je kunnen ondersteunen in het behalen van certificaten.

Herken je jezelf in het profiel en lijkt dit je wel wat? Solliciteer dan hieronder of stuur een mail naar infohengelo@abeos.nl! Wij nemen dan contact met je op en als je profiel en werkervaring aansluiten bij wat we zoeken, dan kom je bij ons op gesprek. Naar aanleiding daarvan ga je wel of niet op gesprek bij de opdrachtgever. Uiteindelijk bepaalt de opdrachtgever of je wordt aangenomen.

Wie niet waagt, wie niet wint! Heb je nou nog vragen n.a.v. de vacature? Neem dan contact met me op, dat kan via de mail of 06-23716427.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via