Heftruckchauffeur 3-ploegen Hoogeveen

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Tijdelijk Langere tijd
  • Standplaats Hoogeveen
  • Vacaturenummer PR074645

Over de functie

Voor onze opdrachtgever in Hoogeveen zijn wij op zoek naar een heftruckchauffeur / logistiek medewerker in de 3-ploegendienst.
In deze functie vervoer jij verpakkingen met behulp van de heftruck: laden/lossen en aan de band rijden middels het WMS systeem. Je bent verantwoordelijk voor de bediening van de apparatuur (afdekschotten robot, bundelmachines, folie wikkelapparaat). Daarnaast controleer jij de kwaliteit van de lading. Ook ben je verantwoordelijk voor pakbonnen, vrachtbrieven en orderlijsten.
Wij zijn op zoek naar iemand die zeer bekwaam is met een heftruck en daarnaast een allrounder is als logistiek medewerker.
Het betreft in eerste instantie een functie tot het einde van het jaar. Echter, bij goed functioneren is de kans zeer reëel dat je voor langere tijd kan blijven. Je hebt dit dus grotendeels zelf in de hand.

Uitleg 3-ploegendienst: 07.00 uur - 15.00 uur / 15.00 uur - 23.00 uur / 23.00 uur - 07.00 uur (in de middagdienst werk je de vrijdag tot 19.00 uur)

Wij zoeken bij voorkeur iemand die vrij snel beschikbaar is. Voldoe je aan de eisen en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Schroom niet en neem contact met ons op.

Functie eisen

Wij zoeken iemand die sociaal en betrouwbaar is.

Verder:
- Binnen 2 weken beschikbaar;
- Je bent zorgvuldig en draagt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
- Affiniteit met logistieke processen;
- In het bezit van een geldig heftruckcertificaat;
- Minimaal 3 jaar ervaring als heftruckchauffeur;
- Werkervaring in een logistieke (productie) omgeving.

Over het bedrijf

Producent van verpakkingen in Hoogeveen. De producten worden grotendeels afgezet in de industriële sector.
Het betreft een internationale organisatie met diverse locaties in Nederland.

Wat wij bieden

Wij bieden een mooie zelfstandige functie tot in ieder geval einde jaar. Bij goed functioneren is de kans groot op verlenging. Wij belonen jou met een goed salaris van 2400 - 2600 euro. Daar bovenop ontvang je ook nog eens 20,5% ploegentoeslag. Ook jouw reiskosten worden tot op bepaalde hoogte vergoed.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via