Aan de slag als Bandwisselaar? Regio Rijssen

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau VMBO
  • Dienstverband Tijdelijk
  • Standplaats Rijssen
  • Vacaturenummer PR074819

Over de functie

Als bandenwisselaar/flexmonteur ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor het demonteren en monteren van banden bij auto's. Je doet alles wat nodig is om te zorgen dat de banden op de juiste manier worden gewisseld en afgesteld. Hiermee zorg jij ervoor dat de klant weer veilig de weg op kan! Heb jij technisch inzicht en zie je het als een uitdaging om als team goede resultaten te boeken? Solliciteer dan vandaag nog!

Functie eisen

* Jij hebt een duidelijk doel voor ogen;
* Je bent bereid op een stapje meer te doen voor collega's en het gezamenlijke doel;
* Representatief;
* Je bent technisch onderlegd;
* Je hebt ervaring als bandenmonteur/ je wilt graag ervaring opdoen als bandenmonteur!

Over het bedrijf

Voor een organisatie in Rijsssen zijn we op zoek naar een Flexmonteur/Bandenwisselaar het voor het technisch (de-)monteren van wielen/banden.

Het gaat om een tijdelijke fulltime functie (aantal maanden). Ervaring is niet noodzakelijk, je wordt intern opgeleid, waarbij je direct aan de slag kunt!

Wat wij bieden

Een goed salaris, afhankelijk van leeftijd en werkervaring. Als werkgever vinden we het belangrijk dat je jezelf kan blijven ontwikkelen. Opleidingen en het behalen van certificaten behoren dan ook zeker tot de mogelijkheden. Daarnaast staan we natuurlijk ook op en voor je eigen inbreng.

Het gaat om een tijdelijke functie voor de duur van 3 maanden. Uiteraard is er de mogelijkheid om na deze periode, bij een van onze andere opdrachtgevers aan het werk te gaan!
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via