Manager Marketing & Communicatie

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau HBO
  • Dienstverband Langere tijd
  • Standplaats Almen
  • Vacaturenummer PR074833

Over de functie

Als Manager Marketing en Communicatie ben je eindverantwoordelijk voor het opstellen, uitvoeren en analyseren van het marketing-, communicatie- en onlinebeleid. Samen met de interne organisatie en de doelgroepen vorm je het M&C plan voor de komende periode. Met jouw passie voor het vak heb je maar één doel voor ogen: het merk Abeos zo goed mogelijk neerzetten en daarmee te groeien.

Wervingsinstrumenten
Samen, met jou als leider, ben je verantwoordelijk voor diverse online activiteiten zoals SEO, online marketing, website beheer en – optimalisatie en social media. Jullie bedenken diverse commerciële acties gericht op de doelgroepen van Abeos en voeren deze uit.

Promotionele activiteiten
Samen met je collega draag je zorg voor het ontwikkelen en uitvoeren van marketing- en promotionele acties.. Denk hierbij aan: mailingen, bezoekacties, beursdeelnames, advertenties.
Ook de redactie, vormgeving en productie van diverse communicatie-uitingen zoals het leden/klanten-magazine, personeelsmagazine, diverse (digitale) nieuwsbrieven, jaarverslag, folders, diverse ‘huisstijldragers’ vallen onder jouw verantwoordelijkheid.

Functie eisen

- Je hebt een WO/HBO werk en denkniveau op het gebied van marketing & communicatie (bijvoorbeeld master in Marketing en Communicatie)
- Je hebt aantoonbare werkervaring (5 jaar) in marketing & communicatie
- Je beschikt over ruime ervaring in het werken met online platformen
- Je bent marktgericht
- Procesmatig kun je de verschillende afdelingen bij elkaar brengen intern
- Je bent probleemoplossend en gebruikt daarvoor je daadkracht.

Wat wij bieden

Wij bieden een afwisselende en uitdagende baan. In je functie beschik je over een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Wij bieden daarnaast uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Jacques Hijlkema, HR manager, via telefoonnummer 06-21183500.

Geïnteresseerd??
Leuk, we zijn benieuwd naar je! Klik op de button ‘solliciteren’ om je CV en motivatie op te sturen t.a.v. Willy Visschers-Harkink, HR Adviseur. Voor meer informatie over de vacature kun je ook kijken op onze website www.abeos.nl.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via