Ervaren Hovenier

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Vaste baan
  • Standplaats Meppel
  • Vacaturenummer PR075313

Over de functie

We zoeken naar een ervaren hovenier. Je weet je te redden in het aanleg en onderhoud van tuinen en hebt je plantenkennis. Al op een minikraan of parkmaaier gezeten? Dat is een grote pré! Het werken met een kettingzaag, bosmaaier en heggeschaar is voor jou een eitje.
Kun je naast dit alles ook nog stratenmaken? Dan heb je de baan al bijna! Dan zijn we alleen nog benieuwd naar jou als persoon. Kun jij jezelf redden? Loop je niet de kantjes er vanaf? Maak je het gezellig met je collega's? Vertel ons meer!

Functie eisen

Het zou heel erg mooi zijn als je je ervaring kunt onderbouwen met diploma's en certificaten. Niet verplicht, maar wel een groot voordeel. VCA en E achter B heb je natuurlijk wel.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een hovenier die in heel nederland te vinden is. Ze hebben meerdere vestigingen en één daarvan is vlakbij ons kantoor in Meppel. Vanaf die vestigingen zijn de op zoek naar een ervaren hovenier voor Noord Nederland. Ze zitten vooral in de grotere werken. Ze leggen tuinen aan en onderhouden tuinen bij gemeentes, bedrijven(terreinen) woningbouwverenigingen etcetera.

Wat wij bieden

Het gaat hier om een concrete fulltime vacature bij een van onze klanten. Je wordt naar ervaring beloond en kunt na een tijdje via ons, kansmaken op een rechtstreeks dienstverband. Mits het jou en onze opdrachtgever goed bevalt natuurlijk.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via