Riooltechnicus

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau VMBO
  • Dienstverband Vaste baan
  • Standplaats Meppel
  • Vacaturenummer PR075334

Over de functie

Voor deze vacature (looptijd onbepaalde tijd) zijn we op zoek naar een ervaren riooltechnicus of een kandidaat die dit vak wil leren. Je zult zelfstandig op pad gaan voor het verrichten van (preventieve) reinigingswerkzaamheden, het repareren en aanleggen van binnen- en buitenrioleringen en het verhelpen van storingen en calamiteiten.

Functie eisen

Ervaring in een vergelijkbare rol is een pré. Wanneer je dit niet hebt, maar wel technische ervaring als bijvoorbeeld grondwerker, wegenbouwer of loodgieter, dan vragen we je ook om te solliciteren.
Gezien je zelfstandig klussen bezoekt, is het belangrijk dat je een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel hebt. In het oplossen van eventuele problemen ben je creatief en ook het fysieke aspect is voor jou geen probleem.
Uiteraard ben je in het bezit van rijbewijs B, bij voorkeur ook B-E.
Het is een voordeel als je de omgeving kent.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gesitueerd in zuid-west Drenthe. Het is een middelgrote onderneming met een klantenkring in de directe omgeving. Op dit bedrijfsonderdeel zul je klanten bezoeken bij storingen en periodiek onderhoud.

Wat wij bieden

Deze functie is fulltime en voor onbepaalde tijd. Het biedt je de kans het vak te leren. De verdiensten zijn marktconform. Het is een rol waarin je veel zelfstandigheid kent en het werk in de buurt hebt.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via