(assistent) Hovenier

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Bepaalde tijd, mogelijk contract bij opdrachtgever
  • Standplaats Nijkerk
  • Vacaturenummer PR075447

Over de functie

De werkzaamheden verschillen per klus en variëren van het het bewerken, beplanten en bestraten van nieuwe projecten, tot de reguliere onderhoudswerkzaamheden, het aanleggen van borders, terrassen, schuttingen, paden en tuinhuisjes, het controleren van de conditie van bomen en planten etc. Kortom: veel variatie waar je jouw kwaliteiten en ambities in kwijt kunt. Gaat jouw groene hart sneller kloppen van deze werkzaamheden? Dan ontvangen we graag je sollicitatie.

Functie eisen

Je bent:
- Ervaren als (assistent) hovenier
- In staat zelfstandig maar ook in teamverband te kunnen werken
- Een gemotiveerde werker met een hands-on mentaliteit
- In het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer

Wanneer je in het bezit bent van een afgeronde hoveniersopleiding is dit een zeker pré.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever houdt zich voornamelijk bezig met de particuliere tuinbezitter. Meerendeel van de tijd ben je bezig met het aanleggen van de tuinen, maar een goede nazorg, begeleiding en onderhoud na de aanleg is ook een hele belangrijk onderdeel van de functie. Onze opdrachtgever is een kleinschalig hoveniersbedrijf waarbij het werken in het team heel belangrijk is.

Wat wij bieden

Een afwisselende baan voor langere tijd met bij goed functioneren een toekomstige vaste aanstelling bij onze opdrachtgever. Het salaris is conform de Hoveniers CAO.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via