Montage medewerker Almelo

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Langere tijd
  • Standplaats Geesteren
  • Vacaturenummer PR075615

Over de functie

Ben jij handig? Heb je een agrarische achtergrond of ben je er bekend mee? We zijn voor een bedrijf in de omgeving Almelo op zoek naar een monteur voor het installeren van melkstallen!

Je werkt in een klein gemoedelijk team, samen met andere montagemedewerkers. Je werkt zowel in de werkplaats als op karwei. Op locatie ben je vaak een dag, soms ben je er meerdere dagen. In de werkplaats ben je bezig met het samenstellen van stalinrichting. Dat betekent lassen, bankwerk (zagen, boren etcetera): van tekening het product in elkaar zetten. Het bedrijf is gespecialiseerd in melkstallen, maar heeft daarnaast ook wat andere projecten, zoals de samenstelling van fietsenstallingen.

De basis van het werk is hetzelfde, maar het precieze product en waar het gemonteerd wordt is elke keer weer anders. In eerste instantie werk je vaak op projecten in Nederland, maar op den duur kun je ook elders in Europa stalinrichting gaan monteren.

Wie zoeken we?
We zoeken een ervaren monteur die affiniteit heeft met het boerenleven. Nuchterheid en goed kunnen samenwerken vinden wij belangrijk!

Wil jij samen op pad? Elke keer weer wat nieuws tegenkomen? Je vindingrijkheid gebruiken en samen met collega’s een mooi product neerzetten? Solliciteer dan!

Functie eisen

• MBO 3 of 4 (LTS, landbouwschool);
• Ervaring in montage; Lassen en samenstellen profielen ( picken)
• Technisch inzicht;
• Communicatief vaardig;
• In bezit van een VCA-certificaat of bereid deze te halen.

Over het bedrijf

De opdrachtgever is een constructiebedrijf, voornamelijk gespecialiseerd in melkstallen.

Wat wij bieden

Je krijgt betaald naar functie en werkzaamheden en wordt ingeschaald in de CAO Klein metaal. We vinden het verder belangrijk dat je je werk goed kunt doen, dus zowel Abeos als je opdrachtgever kunnen je ondersteunen in bijscholing en (opnieuw) behalen van certificaten.

Lijkt je dit wel wat? Dan horen we graag van je!

Mocht je eerst nog wat meer informatie willen? Dat kan. Stuur een mail naar infohengelo@abeos.nl t.a.v. Ellen Temmink of bel tijdens kantooruren naar 06-23716427.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via