Verkoper/bedrijfsleider

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Langere tijd
  • Standplaats Emmen
  • Vacaturenummer PR075779

Over de functie

In deze commerciële adviesfunctie werk je heel zelfstandig. Je ontvangt en adviseert klanten, voert verkoopgesprekken en draagt zorg voor het correct invoeren en verwerken van orders. Ook ondersteun je collega’s bij het verkopen.
Je houdt je bezig met het in ontvangst nemen, opslaan en inboeken van te verkopen artikelen, doet voorstellen voor optimalisatie van het verkoopproces, verzorgt productpresentaties in de winkel, met het oog op verkoopbevordering en draagt zorgt voor een schone werkomgeving. Je bent het visiekaartje van de vestiging in Wolvega en ben je continu bezig met het inspireren van onze klanten. Je weet een prettige en persoonlijke sfeer te creëren door je als enthousiaste en professionele gesprekspartner op te stellen.

Functie eisen

- Commercieel werk- en denkniveau, liefst met ervaring;
- Enige jaren ervaring in de woonbranche is een pré;
- Je bent klantvriendelijk, servicegericht en hebt een hand-on mentaliteit;
- Je hebt voldoende doorzettingsvermogen;
- Beschikbaarheid op zaterdagen.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever heeft een unieke collectie op het gebied van boxspringbedden en matrassen, tevens kasten, slaapmeubelen en bedtextiel van de beste kwaliteit De cultuur binnen de organisatie kan getypeerd worden als ambitieus, informeel, open en hands on. Het bedrijf heeft een solide achtergrond en is een degelijk en financieel gezond bedrijf.

Wat wij bieden

Marktconforme arbeidsvoorwaarden en een unieke mogelijkheid om zelfstandig te groeien in een werkomgeving met veel uitdaging en ruimte voor persoonlijke groei.
Een vast basissalaris met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en een ongelimiteerde provisie!
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via