Productiemedewerker / assemblagemedewerker Timmerfabriek Assen

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Langere tijd
  • Standplaats Assen
  • Vacaturenummer PR076165

Over de functie

Voor een timmerfabriek in Assen zijn wij op zoek naar een assemblagemedewerker. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het assembleren van daken, wanden en dakkapellen.
Je werkt op een vaste locatie en werkt volgens vaste procedures en richtlijnen. Wij zoeken iemand die technisch is, tekening kan lezen en nauwkeurig kan werken.
Aan de hand van diverse productonderdelen maak je het eindproduct; bijvoorbeeld wanden of dakkapellen. Je werkt met handgereedschap en luchtgereedschap.
Het betreft een fulltime dagdienst functie van maandag t/m vrijdag. De werktijden zijn van 06.45 uur tot 15.45 uur. Wij zoeken een gemotiveerd, technisch persoon die weet van aanpakken en het werk ziet liggen.
Dit bedrijf biedt een baan voor langere tijd met kans op een vast contract.

Functie eisen

Wij zoeken iemand die weet van aanpakken en zelfstandig kan werken.

Verder:
- Werkervaring als assemblagemedewerker of (prefab)timmerman;
- Je kunt met gemak tekeningen lezen;
- Je bent gemotiveerd;
- Je bent technisch goed onderlegd;
- Je kunt goed samenwerken;
- Je bent leergierig.

Over het bedrijf

Dit bedrijf in Assen is een prefab specialist. Het gaat om een jonge, professionele en groeiende organisatie, gespecialiseerd in de vervaardiging en montage van prefab houten bouwproducten.

Wat wij bieden

Wij bieden een zelfstandige functie als assemblagemedewerker / timmerman bij een groeiende organisatie in Assen.
In deze functie word je zowel primair als secundair goed beloond. Afhankelijk van je werkervaring en opleiding ga je tussen de €11,50 en €15,- per uur verdienen.
Je komt te werken in een productiehal met goede werkomstandigheden; de nieuwste machines en uitstekend gereedschap, een goed geconditioneerde fabriek met geautomatiseerde processen en een uitstekende logistieke doorstroming.
Ook je reiskosten worden tot op bepaalde hoogte vergoedt. Ben jij enthousiast en voldoe jij aan de eisen? Neem dan contact met ons op.

Meer informatie? Bel of app Michel via 06-53632548 of stuur je cv en motivatie naar michel.devoogd@abeos.nl
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via