Inseminator regio Twente

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Vaste baan
  • Standplaats Markelo
  • Vacaturenummer PR076601

Over de functie

Als inseminator speel je een grote rol in de vruchtbaarheid van de veestapel van onze veehouders. Door jouw inzet worden tochtige koeien volgens planning geïnsemineerd en draag je bij aan het bedrijfsresultaat van onze klanten. Je voert zelfstandig inseminaties, tocht- en drachtcontroles uit en bespreekt bijzonderheden van de dieren met de veehouder. Voor alle vragen en advies op het gebied van inseminaties, vruchtbaarheid, fokkerij en overige diensten van onze oprachtgever ben jij voor de veehouder het eerste aanspreekpunt. Je werkt zelfstandig tijdens je ronde, maar tegelijkertijd maak je onderdeel uit van een (regionaal) team. Op het depot kom je dagelijks je collega’s tegen en is er tijd om gezamenlijk koffie te drinken en ervaringen te delen. Samen met je team hebben jullie een grote mate van zelfstandigheid over hoe je het werk indeelt en verdeelt. De werkdagen zijn van maandag tot en met zondag, hierdoor heb je een variërend rooster.

Functie eisen

Mbo-werk- en -denkniveau
Je hebt kennis van en/of affiniteit met de melkveehouderij en -fokkerij
Bereidheid tot het volgen van de opleiding (rundvee) inseminator
Flexibiliteit, klantgerichtheid en goede communicatieve vaardigheden
Je vindt het leuk om contacten met onze klanten te onderhouden en werkt graag met de veehouder om samen het beste resultaat te bereiken
Je bent in het bezit van rijbewijs B

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is toonaangevend in de rundveehouderij

Wat wij bieden

Bij goed functioneren wordt een contract en op termijn een vast dienst verband bij de opdrachtgever geboden.
Je start de functie in een opleidingstraject. Deze uren volg je in eigen tijd en sluit je af met een examen. Afhankelijk van de score ga je de praktijk in. De functie van inseminator is een zelfstandige, uitdagende functie waarin er veel ruimte is voor eigen ontwikkeling.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via