Meettechnicus Lucht

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Vaste baan
  • Standplaats Deventer
  • Vacaturenummer PR076608

Over de functie

Je komt te werken bij de afdeling Emissiemonitoring (groep Lucht) binnen de Business Unit Meten, Inspectie en Advies (MIA). Deze is marktleider op het gebied van emissiemetingen. MIA richt zich op de ontwikkeling en uitbouw van alle meet- en inspectieactiviteiten binnen Tauw en de hieraan gekoppelde adviezen. Als meettechnicus emissies voer je op verschillende locaties – en voor diverse opdrachtgevers – emissiemetingen uit. De ene dag kun je bij een afvalverbrander aan het werk zijn, de volgende bij een energiecentrale.
De emissiemetingen worden uitgevoerd in verschillende teams. Samen met een collega ben je verantwoordelijk voor de metingen. Die verzorg je van begin tot eind: je bouwt de meetopstelling op, voert de metingen uit en na afloop zorg je ervoor dat de apparatuur weer meetklaar wordt gemaakt voor de volgende opdracht. Na afloop van de meting klaar je de monsters in en verzorg je de afhandeling van de data.

Het is de bedoeling dat je op den duur (uiteraard na de nodige training en begeleiding) in staat bent om zelfstandig metingen te organiseren en uit te voeren.

Functie eisen

›Leergierig en enthousiast
›Goede communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk)
›Hoog kwaliteits- en veiligheidsbesef
›Geen hoogtevrees
›Flexibele instelling
›Gezien de aard van het werk kan het zijn dat je met enige regelmaat in een hotel overnacht

Over het bedrijf

Onze klant , een avies- en ingenieursbureau biedt je de ruimte als professional om vanuit je persoonlijke passie slimme oplossingen te bedenken voor een schone, veilige en duurzame leefomgeving. In een deskundige en doordachte beïnvloeding van de leefomgeving, zit het wezenskenmerk van ons unieke advies- en ingenieursbureau. Het bureau verbindt ruimtelijke ontwikkeling onlosmakelijk met de zorg voor een goed leefklimaat. Daarom streven zij in al zijn adviezen naar duurzaamheid: ‘sustainable solutions for a better environment’.

Wat wij bieden

De coaching, begeleiding en opleidingen die jij nodig hebt om te blijven groeien en ontwikkelen.
We bieden je een aanstelling voor een half jaar via Abeos daarna met uitzicht op een vast dienstverband bij onze klant.
Dus heb je een afgeronde technische mbo-opleiding en een grote passie voor luchtkwaliteit? En wil je bijdragen aan een veilige/gezonde leefomgeving? Solliciteer dan en word meettechnicus emissiemetingen bij het grootste luchtmeetteam van Nederland!
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via