Productiemedewerker

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO MBO
  • Dienstverband Vaste baan Op uitzendbasis
  • Standplaats Wijster
  • Vacaturenummer PR076725

Over de functie

We zijn op zoek naar een productiemedewerker die het vak van procesoperator in de praktijk wil leren. De productie vindt plaats in 3 hallen. Er wordt gewerkt in een klein team waarin je met elkaar verantwoordelijk bent voor de productie. Het werk bestaat uit het controleren van het productieproces. Dit gebeurt vanuit de controle kamer door middel van monitoring via verschillende beeldschermen. Daarnaast vinden er op de werkvloer controle werkzaamheden plaats. Indien nodig moeten er onderdelen vervangen worden aan machines en moeten storingen zelfstandig opgelost worden. Ook moet er in het kader van de hygiene doorlopend schoongemaakt worden. Dit gebeurt voornamelijk met de hogedrukspuit.

Functie eisen

Minimaal 18 jaar of ouder. Technisch inzicht is belangrijk. Zelfstandig kunnen werken en goed kunnen overleggen met collega's. Secuur zijn en met procedures kunnen omgaan. VCA en heftruck licentie is een pré. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een vrouw.

Over het bedrijf

Dit bedrijf maakt van slachtafval een herbruikbaar eindproduct.

Wat wij bieden

Een afwisselende baan met goede beloning vanuit de CAO. Reiskosten worden vergoed. Werken in 4 ploegendienst van 6.00 - 14.00 uur / 14.00 - 22.00 uur / 22.00 - 6.00 uur.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via