Vrachtwagenchauffeur + Procesoperator

Vacature doorsturen
 
  • Ervaringsniveau MBO
  • Dienstverband Vaste baan
  • Standplaats Meppel
  • Vacaturenummer PR077721

Over de functie

In deze functie ben je zowel werkzaam als bulkwagenchauffeur, als operator. Soms doe je beide op dezelfde dag.
Hierin wissel je elkaar wat af. Één uit de ploeg stapt op de vrachtwagen om uit te leveren. In de productie mag je ook sturen, maar dan op de heftruck of shovel.

Je werk in de productie van het diervoer is veelomvattend. Als procesoperator stuur je de productie aan vanuit de controlekamer én je werkt aan de machines zelf. Je doet je kwaliteitscontroles, lost storingen op, je voegt grondstoffen toe in de machines, stelt ze handmatig bij, etc. etrc etc etc etc etc etc.
Naast dit alles ben je niet bang om af en toe ook de bezem te pakken. Er komt stof vrij in de productie, maar de werkomgeving moet schoon en netjes blijven.

Functie eisen

Voor het uitleveren van het diervoer moet je natuurlijk de rijbewijzen CE hebben en je chauffeurspas. Voor het werk als Procesoperator is het mooi wanneer je hier enige ervaring in hebt. In ieder geval kun je overweg met computers, ben je goed in het bewaren van overzicht en ben je in staat de verschillende machines vlot in de vingers te krijgen.
Ben je een ervaren procesoperator, maar nog geen vrachtwagenchauffeur? Ook dan vragen we je te solliciteren.
Ook moet je bereid zijn om in een 2-ploegendienst te werken en eenmaal per maand op de zaterdag. De zaterdag is over het algemeen een kortere dag.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een diervoederproducent in de omgeving van Meppel. Het is een relatief klein bedrijf waar iedereen elkaar goed kent en uit een hecht team staat. Er wordt iemand voor langere/onbepaalde tijd gezocht.

Wat wij bieden

Een heel mooie werkplek waar je geen nummer bent. Waar je veel kunt leren en waar er in jou geïnvesteerd wordt.
We weten dat niet iedereen op alle vlakken al ervaring heeft, maar je wordt hier voor ingewerkt.

Je ontvangt een salaris tussen de € 2360,- en € 2800,- bruto per maand (via ons geschied de uitbetaling per week), exclusief eventuele ploegentoeslag.
Vacature doorsturen
 
Deel deze pagina via